Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćedyta

POMOC PILNA DLA 3 DZIECI

Polecane posty

Gość gość
widac ze o tę pomoc prosi jedna i ta sama osoba pisząca pod roznymi nickami bo caly czas pisze pomorze. PISZE SIE POMOŻE.

Gość gość
Rozmawialam dzis z moją znajomą i powiedziała mi ze koło niej mieszka rodzina która naglosnila w tv regionalnej swoją trudną sytuację materialną. Potem naglosnili w polsacie i wyobrazcie sobie ze codziennie do tej rodziny przychodzą paczki od ludzi dobrego serca. Po świętach przyjezdza ekipa z polsatu aby wyremontowac jej dom. Zyje matka z synem w biedzie i w końcu los się do niej uśmiechnął. Pisze to aby poinformować znajomą pani Justyny aby zaczela naglasniac jej sytuacje w mediach a moze los i do niej się umiechnie? Moze jak polsat nie wyremontuje to znajdą się sponsorzy którzy to zrobią? Na pewno będzie odzew zaczna się paczki z żywnością odzieżą itd tylko trzeba działać. Od siedzenia nic nie będzie

Gość gość
I jak sytuacja? Coś się zmieniło?

Gość gość
Jakoś cisza w tej sprawie...

Gość gość
Moze ta pani otrzymala juz pomoc której potrzebowala i dlatego wszystko ucichlo

Gość gośćEdyta
Jest nadzieja na pomoc ale nie tu !!! Jak będę wiedziała co i jak napisze pozdrawiam.

Gość gośćEdyta
gość 2015.04.02 Rozmawialam dzis z moją znajomą i powiedziała mi ze koło niej mieszka rodzina która naglosnila w tv regionalnej swoją trudną sytuację materialną. Potem naglosnili w polsacie i wyobrazcie sobie ze codziennie do tej rodziny przychodzą paczki od ludzi dobrego serca. Po świętach przyjezdza ekipa z polsatu aby wyremontowac jej dom. Zyje matka z synem w biedzie i w końcu los się do niej uśmiechnął. Pisze to aby poinformować znajomą pani Justyny aby zaczela naglasniac jej sytuacje w mediach a moze los i do niej się umiechnie? Moze jak polsat nie wyremontuje to znajdą się sponsorzy którzy to zrobią? Na pewno będzie odzew zaczna się paczki z żywnością odzieżą itd tylko trzeba działać. Od siedzenia nic nie będzie Re: Zapalił się promyk nadziei ,miałaś racje .A tu nie ma co szukać . Dziękuję marjaga za pomoc i to jedyna osoba na tym forum która udzieliła pomocy ,reszta tylko obiecała .

Gość gość
Poznałam tą Panią. Postaram się jej pomóc jak Tylko będę mogła. BARDZO PROSZĘ LUDZI dobrej woli o POMOC PILNĄ dla całej jej rodziny.!! Serce pęka .! Nie pozostańmy obojętni. Każda paczka się liczy. Oni nie chcą wiele.! Jakoś to trzeba nagłośnić ! Wie ktoś jak można pomóc ? W jaki sposób !! Może telewizja !!

Gość gość
Do Góry

Gość gość
Mieszkamy w chorym kraju i tyje .

Gość gość
chory to malo powiedziane

Gość gość
współczuje z całego serca