Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćedyta

POMOC PILNA DLA 3 DZIECI

Polecane posty

Gość gość
up

Gość gość
w góre

Gość gość
podniose

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość gość
DO GÓRY

Gość gość
up

Gość gość
to ja zez daje do góry

Gość gość
w górę

Gość gość
w górę

Gość gośćAnna
Dzień dobry .czy ktoś może był u tej rodziny .Proszę o info jak sytuacja wygląda , nie mam możliwości tam podjechać .Iż przebywam aktualnie w Norwegii.

Gość gość
Zadzwoń do gopsu i spytaj o nich. W gminie powonni wiedzieć jaka sytuacja tam panuje

Gość gość
W góre

Gość gośćEwaStąporków
Witam ja jutro się wybieram do tej rodziny.

Gość gość
up

Gość gość
Z kim jedziesz?

Gość gość
Ma profil na facebooku. Wpiszcie sobie jej imie i nazwisko.

Gość marjaga
czy ktoś był może u tej rodziny??? Profil na facebooku znalazłam i przyznam szczerze że ta pani nie wygląda mi na osobę ani biedną ani chorą. może się mylę dlatego pytam czy ktoś tam był?

Gość gość
Marjaga czy czujesz się oszukana?

Gość Marjaga
Nie wiem co mam myśleć szukam informacji potwierdzonych. Kilka razy już wysłałam "biednym" ludziom pieniądze i okazało się, że to byli oszuści:(. Profil tej Pani zasiał we mnie niepokój.

Gość gość
Zadzwoń do gminy i zapytaj w gopsie czy ta rodzina faktycznie ma takie problemy jak w opisie. Mnie tez by było przykro gdyby ktos mnie zrobil w konia

Gość gość
Dużo przelalas tych pieniędzy?

Gość Marjaga
250 zł ale chodzi o sam fakt a nie pieniądze.

Gość gość
Marjaga ma rację - ten prfoil na facebooku jest niepokojacy myslałam zeby cos dzieciom kupić ale Pani Justyna wystrojona, włosy zrobione to się trochę zgasiłam

Gość gość
To jeśli nie chodzi o kase tylko o fakt to trzymaj się tej wersji autorki i nie drąż tematu bo po co sobie zaprzatac głowę? Zrobilas dobry uczynek, jeśli osoba która otrzymała kase jest nie fer to ją powinno ruszyć sumienie

Gość gość
Dajcie foto tej pani bo nie mogę znaleźć a tez mialam cos wysłać

Gość Marjaga
Dzwoniłam właśnie do GOPSu w Busku i pani powiedziała że mają taką podopieczną ale bliższe info na temat czy warto pomóc czy to tylko sposób na życie Pani Justyny będę miała jutro, ponieważ pani z opieki, która zna tą sytuację będzie jutro. Wstrzymajcie się proszę z pomocą do jutra, a jutro napiszę co się dowiedziałam.

Gość Marjaga
Do gość z 14:54 nie masz racji. Te pieniądze miały trafić do potrzebującej osoby a nie do kogoś komu się nie chce pracować. Ja musiałam na nie ciężko zapracować bo z nieba mi nie spadły.

Gość gośćEdyta
Witam a może jednak warto przyjechać i zobaczyć sytuacje a nie oceniać ,może i kiedyś i wyglądała lepiej ,bo teraz jest szczepkiem nerwów .Ale to za długa historia ,MOPS pomaga alkoholikowi który mieszka na jednym podwórku ,czyli jej wujek ,przez którego powiesiła się jej mama .i skutecznie od 2005r uprzykrza jej i jej dzieciom życie , odznaczając światło zakręcając wodę . A nawet ostatnio zakatował ją siekierą ,sprawa jest w toku na policji i w prokuratorze . ale cór ja mogę pisać nasze prawo jest dla alkoholików i bandziorów .

Gość gośćEdyta
Marjaga wczoraj Do gość z 14:54 nie masz racji. Te pieniądze miały trafić do potrzebującej osoby a nie do kogoś komu się nie chce pracować. Ja musiałam na nie ciężko zapracować bo z nieba mi nie spadły.Re; Za te pieniądze kupiła drewno .Justynka powiedziała ze powoli odda pani te pieniądze.na raz nie da rady.ma zaległości z rachunkami,a opieka pomaga zdrowemu chłopu co ma 40 parę lat i możne pracować ,Ale po co jak mops mu da i się należny,na picie jest a potem dokucza jej i dzieciom .Dzieci były chore na zapalenie płuc i zapalenie oskrzeli ,na antybiotykach i inhalatorze ,to potrafił wyłączyć światło i się zabrać na cały dzień ,piec bez pompy nie grzeje inhalator tez nie działa .Ale na takiego bydlaka nie ma mocnych ,wiec zanim ktoś oceni niech jedzie i zamieszka z nią choć na tydzień .Ale pewnie nie jedna osoba by tego nie zniosła .A ona jeszcze walczy bo nie ma wyjścia .Bo gdzie się ma wyprowadzić , tylko jak długu czy następnym razem jak weźmie siekierę jej nie zabije .Ma niebieską kartę ale co jej to da jak ona nawet na podwórko się boi wyjść .bo wie ze nie zdąży wazie czego uciec ,bo ledwie chodzi a gdzie tu dopiero biegać.Byłam u niej tydzień i jestem przerażona tą sytuacją .