Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćedyta

POMOC PILNA DLA 3 DZIECI

Polecane posty

Gość gość
do góry

Gość gość
to ja tez podniosę

Gość gość
do góry

Gość gość
spróbujemy pomóc.

Gość gość
Kto pomorze?

Gość gość
Totalny brak odpowiedzialności. Baba nie chciała żeby dzieci przechodziły to co ona i zafundowała im dokładnie ten sam scenariusz. Wkrótce nie będzie w stanie opiekować się tymi dziećmi nawet z pomocą i trafią do bidula, a ona je kocha tak bardzo, że do końca nie zrzeknie się praw rodzicielskich, zamykając szansę na adopcję. Amen.

Gość gość
Do autorki: czy moge podac nr telefonu, meila oraz opis sytuacji do telewizji? Jakby zrobili reportaż o tej rodzinie to pomoc by była duzoooo większa niż tu. Daj znać nie ma sytuacji bez wyjścia a jak zaangazuje się więcej osób to efekt bedzie mega

Gość Marjaga
Napisz proszę miejscowość ja chętnie pomogę, ale muszę mieć pewność że to nie jest ściema. Wysłałam już pieniądze i paczki dla biednych rodzin a potem okazało się że to było oszustwo. Podaj proszę jakiś adres ja jestem ze świętokrzyskiego więc sama to sprawdzę

Gość gość
Autorko jeśli historia jest prawdziwa to z chęcią napisze do programu który remontuje domy. Myślę że rodzina na pewno się ucieszy z takiej pomocy

Gość gośćEdyta
Witam to nie ściema jak to tu niektórzy piszą proszę podaje adres Justyna Odrobińska Siesławice 237 kod 28-100 Busko Zdrój JAK KTOŚ NIE BĘDZIE MÓGŁ DOJECHAĆ PROSZĘ DZWONIĆ 793284547

Gość gośćEdyta
tak można podać numer tel i adres, ja juz pisałam 2 lata temu ale 0 reakcji. Jedynie ta szlachetna paczka ,lecz darczyńca sie wycofała ,bo stwierdzili ze koszty ich przerosły . Załatwiłam piec c.o i bojler od firmy SAS-Mieczysław Sas,Proboszcz dał na peksa i złączki lecz to było zrobione tańszym kosztem ,i zaczyna wszystko teraz cieknąć .Nie mieliśmy fachowca który by to robił ,tylko tak zwana złota rączka .Robione było wszystko na szybko w styczniu przy dużych mrozach. Kierowniczka Hotelu miała zabrać rodzinę na ferie ,do hotelu a do domu miała wpuścić swoich pracowników . Na tych obietnicach sie skończyło .

Gość gośćEdyta
Marjaga dziś Napisz proszę miejscowość ja chętnie pomogę, ale muszę mieć pewność że to nie jest ściema. Wysłałam już pieniądze i paczki dla biednych rodzin a potem okazało się że to było oszustwo. Podaj proszę jakiś adres ja jestem ze świętokrzyskiego więc sama to sprawdzę gość dziś Ja tez jestem ze świętokrzyskiego podaj namiary to sama zawioze samochodem potrzebne rzeczy Re- podałam adres Zapraszam

Gość gość
Up

Gość gość
DO GÓRY

Gość gość
W jakim wieku są dzieci? Jaki rozmiar odziezy noszą?

Gość Marjaga
Napisz proszę czego im najbardziej potrzeba i jaki rozmiar nosi mama.

Gość gośćEdyta
gość dziś W jakim wieku są dzieci? Jaki rozmiar odziezy noszą?Re-WITAM na malutką 86r butki 24 na chłopca 116/122 butki 28 a na najstarsza 134 butki 32 Marjaga dziś Napisz proszę czego im najbardziej potrzeba i jaki rozmiar nosi mama. Re-WITAM Justyna ma rozmiar 36 /38 buty tylko na płaskim 38/39 w innych nie chodzi przez zanik mięśni .Najbardziej potrzebne ,żywność ,chemia środki czystości, przybory szkolne,możne ktoś ma plecak, po swoim dziecku mały dla chłopca do zerówki . i z całego serca dekuje

Gość gość
gośćEdyta wczoraj i najmłodsze ma 2 latka córcia syn 6 i córka 9 teraz idzie do pierwszej komunii sw

Gość gość
do góry

Gość gość
podniosę

Gość gość
no to do góry

Gość gość
up

Gość gość
ja tez podniosę temat

Gość gość
Postaram się cos wysłać w przyszłym tygodniu. Mam nadzieje ze inne osoby tez pomogą. Jedna osoba nie pomoze wszystkim ale wszyscy mogą pomóc jednej

Gość gość
Marjaga skąd jesteś? Może wybralybysmy się razem?

Gość gość
mam kontakty z pewną fundacją podam im namiary

Gość Marjaga
Witam jestem z Sandomierza.

Gość gość
podnoszę

Gość gość
Marjaga kiedy jedziesz?