Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćedyta

POMOC PILNA DLA 3 DZIECI

Polecane posty

Gość gośćEdyta
Marjaga wczoraj Dzwoniłam właśnie do GOPSu w Busku i pani powiedziała że mają taką podopieczną ale bliższe info na temat czy warto pomóc czy to tylko sposób na życie Pani Justyny będę miała jutro, ponieważ pani z opieki, która zna tą sytuację będzie jutro. Wstrzymajcie się proszę z pomocą do jutra, a jutro napiszę co się dowiedziałam. Re: nikt oprócz pani Marjaga i tej kwoty 250zł nie pomógł ,wszyscy tylko tu pisali i oferowali pomoc Justynka prosiła żeby to usunąć ze nie chce już żadnej pomocy zawsze była zdana tylko na siebie wiec niech tak zostanie .pomóżcie temu panu bo on biedny .bo wyciągną reklamówkę leków i udawał ciężko chorego ,a jak zasiłek zwiło to nagle zdrowy pić może i straszyć ze zabije i.t.d.Strasznie się upłakała jak jej to powiedziałam ,ona już nie chce ma dość i taki Alkoholik ma najlepiej na picie dadzą na opał dadzą i o niczym nie myśli ,tylko o tym jak wykończyć i pozbyć się nie potrzebnych ludzi bo już matkę swoją wykończył i swoją siostrę czyli mamę Justynki .

Gość gość
Zapraszam tutaj jest fundacja można kliknac w ten sposob pomagasz www.qck.pl/0a

Gość gość
Dobra nagadałyście sie a teraz wypeeerdalać z patologią 🖐️

Gość gośćEdyta
Ty człowieku chyba nie wiesz co to patologia ,albo nie potrafisz odróżnić biedy od patologi .Czy matka samotnie wychowująca dzieci jest patologią .Dziewczyna nie pije stara się jak może dba o dzieci kocha je nad życie ,jedz i zobacz patologia to ten cwaniak co mieszka na jednym podwórku z nią i to na dodatek jej chrzestny .Który byłby szczęśliwy jak by się załamała i sobie coś zrobiła ,tak jak wykończył swoją matkę psychicznie i jej matkę.

Gość Marjaga
Dzwoniłam dziś do GOPSu ale niestety pani która wczoraj była bardzo miła i rozmowna dziś zarówno ona jak i osoba, której Pani Justyna jest podopieczną zasłaniały się ochroną danych osobowych. Nie dowiedziałam się nic więcej niestety.

Gość gość
Dodajcie apel o pomoc dla tej kobiety na tej stronie http://www.pomagaj.im/ .Dzięki fundacji i darczyńcom uzyskałem pomoc wielką stąd wiem. Szacunek dla Was za dobre serce.

Gość gośćEdyta
Marjaga dziś Dzwoniłam dziś do GOPSu ale niestety pani która wczoraj była bardzo miła i rozmowna dziś zarówno ona jak i osoba, której Pani Justyna jest podopieczną zasłaniały się ochroną danych osobowych. Nie dowiedziałam się nic więcej niestety. Re: Proszę można zadzwonić do Proboszcza on zna sytuacje i udzieli informacji Parafia pw. Św. Brata Alberta Chmielowskiego ul. Lipowa 1 28-100 Busko-Zdrój tel. 41 378 85 26 41 378 72 45

Gość gośćArkadiusz Kraków
Witam. ja bylem dzisiaj u tej kobiety i zawiozłem trochę żywności i słodyczy dla dzieci. Jej sytuacja jest naprawdę ciężka. Mieszka sama z dziećmi i nie ma na kogo liczyć z pomocą. Jej dom został przerobiony po pożarze stodoły i na chwile obecna wymaga remontu. Ma dwa małe pokoje w których zamieszkuje z dziećmi. Ja nie jestem w stanie za wiele pomóc, a wszystko najlepiej zobaczyć na własne oczy i po prostu przyjechać do niej. A co do do tej kobiety, jak pisali w postach wyzej ze taka zadbana to napisze ze to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością i widziałem osobiście. Dzieci sa wspaniałe a najbardziej mała kruszynka. Jeżeli ktoś jest w stanie jeszcze pomóc to zachęcam do jakiegokolwiek wsparcia dla dobra dzieci bo na tym jej najbardziej zależy. Wiec zapraszam na miejsce samemu zobaczyć sytuacje a nie pisać głupot jak ktoś nie widział a tylko spekuluje. Dodam jeszcze, ze kobieta jest bardzo wrażliwa .

Gość gość
W górę

Gość gośćArkadiusz Kraków
Witam. Jak coś jeszcze zorganizuje i czas pozwoli to prawdopodobnie w ten lub następny weekend się wybieram do niej. Będę jechał z Krakowa jeśli byłby ktoś zainteresowany. Pozdrawiam.

Gość gość
up

Gość gość
do góry

Gość gość
Up

Gość gość
do gory

Gość gość
Up

Gość GośćJadwiga
EH ludzie nie mają serca - jak ktoś by szczerze chciał udzielić komuś pomocy ,nie sugerował by się niczym .Tylko pojechał by na miejsce i sprawdził ,przecież jest adres i MOPS potwierdził ze mają taką podopieczną .i nie dziwcie się ze nie udzielą takich informacji ,nie mogą .Przecież nikt by nie podał adresu i danych kto tej pomocy nie potrzebuje .Współczuje tej kobiecie i szacunek za wytrwałość niech się nie poddaje .Imam nadzieje ze znajdzie się ktoś kto pomoże tej rodzinie. Pozdrawiam ciepło Jadwiga .

Gość gość
masz rajce Jadwiga

Gość gość
o tak racja racja

Gość gość
tylko większość osądza nie znając sytuacja

Gość gośćip
GoscEdyta gosc Ania itd zapytam sie wprost. Czemu urzywacie tego samego ip i robicie te same bledy ortograficzne.

Gość gośćip
Podszywanie sie pod rozne osoby i proby wyludzenia pod rozna postacia dobr jest karalne. Nie zdziw sie jak bedzie wszczete dochodzenie a wtedy jak juz beda wystarczajace dowody na probe przekretu, wyludzenia i podszywania sie pod innych to pojedziesz siedziec

Gość gość
Jeśli by ta osoba chciała wyłudzić pieniądze i co kolwiek nie podałaby swoich całych danych ,chyba to logiczne !!!

Gość gość
Czy w końcu ktoś pojechał do tej rodziny? Wiele osób pisało ze się wybiera i nikt nie napisał relacji. Byc moze bylby wiekszy odzew?

Gość gośćEdyta
Witam ,był jeden pan z Krakowa .Przywiuzł trochę słodyczy , kupił leki bo znowu dzieci te młodsze chore ,a tak nikogo nie było .Marjaga wysłała 250 zł jest rachunek na zakup opału za ta kwotę.

Gość gośćEdyta
ostatnie przegnanie wczoraj były jej 31 urodziny wujek gnębi ją psychicznie a oto prezent jaki zastała przed drzwiami http://i57.tinypic.com/1564p41.jpg

Gość gośćEdyta
Powiedzcie gdzie jest sprawiedliwość!!! no gdzie??? taki lump alkoholik zatruwa życie niewinnym ludziom ,chodzi i się śmieje na mnie nie ma mocnych. Jóź wykończył matkę,siostrę ,siostrzenice , czyli została tylko ona i dzieci .Czy BÓG istnieje ze pozwala na takie coś .

Gość gość
up

Gość gość
Eh nasze prawo !!! I sprawiedliwość dla bandytów

Gość gość
do gry

Gość gość
na co ona taka chora?nogi rozklada do **j///eb////ania i plodzi te niedoidy,nikt jej nie powiedzial zeby sie babsko przestalo k///ur////WIC!pomocy? w morde jej moge dac i kolek w p//i///sde wsadzic.