Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sporo przytyłam w ciąży, czuje się okropnie, mam depresję.

Polecane posty

Gość gość
gość z dziś , sama błyszczysz i to tak że masz problem z logicznym ogarnięciem dwóch postów. Twoje założenie że to chodzi o 5 pierwszych tyg. ciąży jest co najmniej dziwne. Gdyby tak było to dziwne byłoby to załamanie autorki teraz po 18tyg. od tego przytycia. Czuję trolla albo kogoś kto nie potrafi przyznać się do błędu.

Gość gość
Ja mimo wymiotow co miesiac mialam 2 kg na plusie. Pod koniec ciazy nawet 3 mi sie zdarzyly. Przytylam 18 kg, startowalam z wagi 46 kg i moj gin mowil, ze po prostu nadrabiam zaleglosci, bo bylam naprawde za chuda przed ciaza. A wyniki badan w ciazy mialam idealne.

Autorko, nie przejmuj się .. Ja jestem w 29 tygodniu, do tej pory przytyłam 10 kg przy wzroście 170cm, do końca 5 miesiąca miałam mdłości, nie jadłam kompletnie słodyczy, teraz jem okazjonalnie - miałam chyba 2 dni takie, że mogę powiedzieć, że najadłam się słodkiego, a tak to 1 cukierek, może kostka czekolady gorzkiej .. Jem normalnie, zdrowo, nie biorę żadnych suplementów poza magnezem i tranem, dziecko zdrowe, ja mam wyniki idealne.. Każdy organizm jest inny, jedna przytyje 4 kg przez całą ciążę, inna 20 i co z tego ?