Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tertio

Praca za granicą

Polecane posty

Czy wedlug was jest sens wyjechac z kraju i probowac szczescia za granica? Zarobki sa tam jednak sporo wyzsze niz w Polsce, a wiadomo ze bez pieniedzy jest ciezko. Ja juz ledwo daje rade w swojej obecnej robocie, ciagle podkrecaja nam wymagania a pensje staja w miejscu (a ledwo przekraczaja minimalna krajowa). Przegladalem ostatnio oferty pracy w necie i znalazlem taka agencje: http://polandworkforce.com/praca-za-granica/ - czy ktos moze ma sprawdzone jak wyglada praca z taka agencja?

Gość gość
No pewno,że sie opłaca tylko czy się nadajesz ? w Holandii zarobisz jak Holender ok,1800 euro,ale zniknie ci 1500 na opłaty ( we dwoje lepiej-związek ).Od czegoś trzeba zacząć wiec działaj. Ja jestem w NL 25 lat i często przeglądam przez wifi w ubikacji coś co mnie interesuje.Albo 2,3 godziny łażę sobie po halach z metrówką i coś planuję(nikt nie wie co),tylko ja .Tylko ,że po tylu latach pracy to mogę sobie pozwolić.A w domu(Polsce)jestem nawet co piątek tj,rocznie robie 60,70tyś km. Do odważnych świat należy,ale trzeba zaglądać do książek a nie puszek.