Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężatki sa łatwe...?

Polecane posty

Gość gość
Justyna d******py,dzwońcie/,rzeżączkę i kiłe juz wyleczyłaś:-(

Gość gość
Moja zona jest bardzo łatwa ale ona jest swingerką.

Gość gość
Witam wszystkie łatwe żonki ;-) mam doświadczenia w tym temacie, poderwałem dwie mężatki, tzn to tak samo wyszło jakoś specjalnie nie polowałem na nie. podstawa to rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa, najpierw trzeba się zakolegować i co jakiś czas wtrącać jakieś sprośne żarty lub aluzje jeżeli mężatka będzie się z tego śmiać to już wiadomo że chciałaby i trzeba ruszać do ataku ;-) po takim żarcie jak pani jest w dobrym humorze to najlepiej wtedy powiedzieć komplement i już będzie wiedziała że ... mężatki są najlepsze, szukają wrażeń innych niż może im dać mąż i dlatego są takie z******te w łóżku no i dochodzi ten dreszcz te emocje na potajemnych spotkaniach ta konspiracja, planowanie spotkania itd. polecam wszystkie mężatki ;-)

Gość gość
"Najpierw trzeba się zakolegować" :-D :-D :-D Jak w przedszkolu? x Są łatwe jeśli tego chcą.Chyba nie masz złudzeń, że to facet wybiera łup?

Gość gość
12:43 taka żonka -moje kondolencje.W którym klubie mozna ją p,rz,e,*******ać,

Gość gość
A która nie chce poczuć znowu tych motyli w brzuchu, która nie jest lasa na to uwielbienie w oczach? Nie ma znaczenia czy w luźnych związku, czy narzeczona planujący ślub, czy mężatką rok, pięć, dziesięć lat po ślubie. Miałem kobietę z każdej kategorii i potwierdzam, ze rozmowa to podstawa. Rozmowa i słuchanie. Czasem trzeba zainwestować dużo czasu ale każda jest do urobienia. Taka prawda moje panie. Kocham was :)

Nie macie się z czego cieszyć, na was nawet specjalnie czasu poświęcać nie trzeba:D W którą kategorię byście się nie łapali, wszyscy łatwi jesteście. Kochamy Was:P

Gość gość
Koke ty każdą miales jako canis koke

Gość gość
Eskjuzmi jestes niebieska po liffingu w nowej kreacji.I nawet wiem kim jestes :-P:-P

Gość gość
nooo kim???

Gość gość
ma ktoś doświadczenie...?