Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężatki sa łatwe...?

Polecane posty

Gość gość
ja w Krakowie

Gość gość
...Wielbione, czarowane..' Szczerze mówiąc, ja chcę po prostu seksu z facetem, który ma zdrowego i umie nim ruszać. I jest żonaty, zapomniałabym. Za wolnymi się nie rozglądam:D

Gość gośćnowy
z rzeszowa to nie tak daleko, w niedziele się wybieram na mecz wisły z lechem z kumplami

Gość gość
Szanse są spore, bo ma małe dziecko. Pożycie małżeńskie zazwyczaj kuleje gdy kobieta zajęta jest macieżyństwem. Jaka ja jestem niegodziwa!:D I dobrze mi z tym:D

Gość gość
macierzyństwem o rany. Udaj, że nie zauważyłeś, na ortografię mi siadło z tej niegodzwości:D

Gość gość
Jestem mezatka juz 5 lat ale juz ponad trzy lata maz mnie zaniedbuje a to dlatego ze za granica pracuje i przyjezdza co pare miesiecy na kilka dni ale i tak nie mam nic z niego bo jest zmeczony a ja potrzebujaca. Dlatego postanowilam przyjac zaproszenie od mojego adoratora ktory latal za mna a i mnie tez sie bardzo podobal. Nie planowalam nic na pierwszym spotkaniu, ale tak to jakos wyszlo ze mu uleglam, juz dawno nie przezylam takiego seksu jak w ten wieczor z nim. Poprostu zjechal mnie na maxsa ze mi sie nic nie chcialo,ale po godzinnym odpoczynku, gdy juz odpoczelam i jego ku/ta/sa zaczelam piescic to jak mu stanal to znow mnie walil jeszcze mocniej i dluzej z czego bylam bardzo zadowolona ze jestem tak ostro walona, Od tego czasu jak meza nie ma to spotykam sie z tym moim samcem a on mnie traktuje jak suke a mnie to pasuje.Moja pipcia dopasowala sie do jego bolca i jest zadowolona ze tak mocno jest walona. A ja tylko pisze i wyje z rozkoszy a i duuupcie podnosze zebym jak najglebiej ta pale czula!!!!

Gość gośćola
No cóż gościu ,Ameryki nie odkryles. Podziel sie ta wiedza z naszymi mężami,to może mniej zdrad będzie.

gość 15:14 no pewnie własne bezseksie powoduje że nie masz skrupułów w ogóle. Ale wiesz, może na jednorazowy numer go i skusisz, ale na dłużej, jak otrzeźwieje z pierwszego szału to ciężko powiedzieć. Zależy jak on ma w domu z tymi sprawami i w ogóle, jeszcze jest coś takiego jak sumienie, itd.

Gość gość
Zobaczymy. Wiem, że mu się podobam, ale wcześniej nie mógł tego okazać, ponieważ byłam jego uczennicą. Teraz już mnie nie uczy i kiedy się spotykamy zachowuje się bardzo swobodnie. Lubi ze mną rozmawiać a ostatnio nawet spontanicznie mnie pocałował. Nie chcę jednorazowej akcji. Mam nadzieję, że wpadnie w moje sidła na dobre:)

Na dobre? Miałby być ktoś do stałego bzykania na boku czy chciałabyś się z nim wiązać? Myślę, tak sądząc po sobie, że musiałby mieć z Tobą dużo lepiej niż ma teraz, aby to było więcej niż jednorazowe.

Gość gość
Nie chcę się z nim wiązać, liczę raczej na długą sekretną relację;) A czy miałby lepiej? Jego żona nie wygląda na demona seksu, ale pozory moga mylić. Ja-piszę nieskromnie-seks mam we krwi.:D Dlatego myślę, że jak się raz zdecyduje, to wpadnie na dobre. Tylko żeby się zdecydował...No i jak logistycznie to rozwiązać. Szczytem bezczelności i nieostrożności byłoby seksić się z nim we własnej sypialni:D

Wiesz, może nie wyglądać, ale może dawać mu wszystko czego chce. Może Tobie się tylko wydawać że jesteś dobra... A jak ja już bym się decydował na taką relację, to musiałoby być lepiej niż w domu. Co prawda na początku pewnie fajna byłaby nowość i odmiana, ale na dłuższą metę przestałoby być to takie istotne.

Gość gość
Może tak być:D Póki co, odpisał, że przyjdzie. I ja Ci dam podważać moje łóżkowe umiejętności!;)

Gość gość
powodzenia. Ja tez juz dosc mialam czekania na mezowska laske i nie zaluje. Pierwszy w zyciu kochanek i jest wspaniale. I nie, nie meczy mnie sumienie. Ani troche. Gdyby maz wywiazywal sie ze swoich obowiazkow, to by do tego nigdy nie doszlo.

Gość gość
Dzięki:) Ja też nie czuję wyrzutów sumienia. Maż śmieje mi się w twarz, kiedy mówię, że potrzebuję bliskości. Dla niego to wymysły. No to wymyśliłam rozwiązanie:D Kiedyś już miałam kochanka przez krótką chwilę, ale okazał się nieodpowiedzialny. Seks był super, ale ciągle chodziłam w stresie, bo on mimo zakazu dzwonił i smsował.

Gość gość
Czegos brakuje w zwiazku to sie szuka poza;-)

I dlugo tak bedziecie sobie przyklaskiwac?:-O w tlumie nigdy nie ma sie wyrzutow sumienia, w pojedynke raczej:) tak sobie mysle ze takie tajne spotkania musza byc dosc skomplikowane:-O trzeba to jakos zorganizowac, zeby przeciez nikt sie nie zorientowal, to dopiero musi podniecac:-O swoja droga pomaranczo co Ty masz za chlopa ze mu sie nie chce?:-O szczerze? Czulabym sie wykorzystana:( Wacka sobie mozna kupic w sklepie a On ma mnie kochac, podziwiac moje wnetrze, interesowac sie wszystkim co mnie dotyczy, krocej- musi nas wiele laczyc, nie samo lozko:) ale kazdy sam decyduje o swoim zyciu:) 🖐️ powodzenia

Gość gośćola
Bardzo ładnie to ujelas Słowianko i zgadzam się z każdym słowem.... ale życie czasem nas zaskakuje,niestety.

Gość gość
a Wy jak sądzicie....?

Jak dla mnie kochanka, która jest mężatką może wiele zaoferować osobie będącej w związku. Gotowa jest zrobić więcej niż z mężem i pójść na całość. Powodów dla których to robi może być wiele, sporo ich padło w poprzednich wypowiedziach. Przy dobrym podejściu i dowartościowaniu, wiele kobiet jest gotowych pójść na całości spróbować czegoś nowego, adrenaliny.

Gość gość
Czy mężatki są łatwe ? A co szukasz takiej chętnej?Skąd pochodzisz no i oczywiscie wiek i wygląd ,czym mnie zaskoczysz w sypialni,co lubisz tylko szczegółowo

Gość gość
Nie jestem łatwa byłam dziewicą jak mąż mnie brał i on prawiczkiem i nie mam zamiaru tego zmieniać.

Gość gość
Czy mężatki są łatwe? To ci odpowiem,jak mają męża który o nie dba finansowo i seksualnie to taka napewno na ciebie nie spojrzy.Mam takiego męża juz 16lat (czasami zgrzyty i konflikty sie zdarzaj ale potrafimy dojsc do porozumienia)i spełnia moje wszystkie zachcianki,materialne i seksualne.Kiedy chce(lubię przejąć inicjatywę)jak chce,gdzie chce.I to mi wystarczy.A te ktorymi mężowie sie nie interesują to zapuszczone kaszaloty .Wiec nie masz szans.

Gość gość
żonki są spoko,sam teraz jedną w robocie nawijam, czuję że skończy się to wyrkiem,ona ma ognisty temperament a jej stary siedzi za granicą i rzadko się pokazuje. Cóż zrobić,takie życie. Trza brać co los daje hihihih.:)

Gość gość
Mężatki są trudne szczególnie dla swoich mężów. Dla cudzych niekoniecznie. Dlatego z moją panią jesteśmy bez ślubu już kilka lat.

Gość gość
nie wiem czy wszystkie, raczej unikaj generalizowania, ale mowię o sobie i powiem tak: w realu łatwa nie jestem, wrecz chyba sprawiam wrazenie niedostepnej,ale w wyobrazni to jestem łatwa i to jak ...:)

Gość gość
gość wyżej a to jaka ?

Gość gość
Głupia teoria. Moj maz się mną nie interesuje,choć nie jestem ani kaszalotem,ani zapuszczona.Juz mnie to nie rusza.

Gość mati11
a twoje potrzeby ?