Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ze zdziwieniem

śmieszy mnie stwierdzenie że facet ma pierwszy podrywać i ganiać za kobietą

Polecane posty

Gość gość
Facet co najwyżej biega za taką kobietą, która jest tego warta.

"Facet co najwyżej biega za taką kobietą, która jest tego warta." bzdura faceci zazwyczaj biegają za tymi niewartymi, te warte nie robią z facetów idiotów i wychodzą na przeciw ich amorów

Gość gość
Facet biega za taka ktora go kreci.

Gość gość
Facet biega za taka która go kręci Mnie jedna kręci ale nie biegam za nią bo już kogoś ma.

sory ale "zdobywca" nie biega tylko jedzie na koniu. Obecnie z racji rzekomo mniejszej smrodliwości limuzyn zdobywcy porzucili konie. oprócz swoich. Tymi zajmuje sie sztab wykwalifikowanych asystentek (oraz asystentów z racji feminizacji i pedalizacji)

tzn feminizacja jest pozorna bo co to za baba z jajami? no nie wiem. biologi w sumie nie studiowałem ale jakoś mi to nie pasuje:O

Gość gość
gdy ktoś mówi że baba ma jaja oznacza to że jest lesbijką.

lesbijki i pedały powinny być wykluczone z dyskusji o ganianiu królików. obawiam się, że mogą być z racji bycia gonionymi i goniącymi mało obiektywne:P

Gość gość
mi by się nie chciało ganiać za kobietą - dlatego że miałbym wrażenie ze jej mniej zależy niż mnie wiec to oznacza że ona mnie NIE KOCHA i NIC DO MNIE NIE CZUJE

nie chciałoby ci się gdybyś był facetem a nie jesteś. Zuza mam pytanie. Na chuj żeś mi naroiła ten zj****y temat? jeszcze jeden taki numer i sie pogniewamy. Nie lubie jak mnie ktos w c***a robi. Kapujesz czy ci to ręcznie wytłumaczyć? nara

Gość gość
nie chciałoby ci się gdybyś był facetem a nie jesteś. nie obrażaj mnie frajerze

Gość gość
i po co wy dyskutujecie ze zdzirą co założyła ten temat, bo lata jak wściekła za żonatym chłopem. chciała się szmata wybielić i dowartościować to nabazgrała, że ją śmieszy jak facet pierwszy podrywa kobietę, bo doskonale wie, że o nią żaden zabiegać nie będzie. to ona musi biegać za facetem z jęzorem wywieszonym do pasa i mu się narzucać, bo jak nie to ja zwyczajnie oleje

Gość gość
Księżniczki są nudne.