Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ze zdziwieniem

śmieszy mnie stwierdzenie że facet ma pierwszy podrywać i ganiać za kobietą

Polecane posty

Gość gość
w cosmo debilu? od wiekow tak bylo, teraz faceci zniewiescieli i inteligencji tez zadnej nie mają i tak leserze, uważaj że jest inaczej to na pewno znajdziesz"fajna" kobiete. zadna szanujaca sie kobieta nie poleci na cos takiego jak ty :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Znasz ten kawal Co mysli stary kogut jak goni mloda kokoszke? Jebne nie jebne ale sie przebiegne A co mysli mloda kokoszka jak ucieka przed starym kogutem? Zrobie jeszcze jedno kolko bo pomysli ze d***** jestem

nie wiem. Naprawdę nie wiem jak można zrobić z gonienia króliczka metafore. Nigdy nie goniłem króliczka ale widziałem jak pies goni zająca. I powiem wam, że chociaż w zasadzie nie wiedziałem po co go goni to mam poważne wątpliwości, że po to aby spędzić z nim resztę(swojego) życia:D

Gość gość
Kobieta jest przywilejem dla mężczyzny (nie na odwrót) tak jak facet musi się postarać żeby mieć prace, samochod, wyksztalcenie, dom, tak musi wlozyc wysilek zeby zdobyc kobiete

:D spoko. A twoim przywilejem jest mi dać zadatek. Np możesz mnie cmoknąć w pomkę:)

przywileje to pojęcie z zakresu prawa i polityki. gonienie króliczka to pojęcie z zakresu komentatoryki sportowej:classic_cool:

A Ty ,,przywileju " sama sypiasz ? Bo z tym że trzeba włożyć wysiłek w zdobycie właściwej kobiety to fakt.

w zasadzie pogoń mozna potraktować jako wyścig. o zwycięstwie decydują podobne czynniki.:) wg mnie to trochę zmienia postać rzeczy. Bo dla jednego meta jest w salonie hjundaja a dla drugiego na alfa centauri

krótko mówiąc może się okazać, że "króliczek" został złapany w trakcie wymijania.

"Kobieta jest przywilejem dla mężczyzny (nie na odwrót) tak jak facet musi się postarać żeby mieć prace, samochod, wyksztalcenie, dom, tak musi wlozyc wysilek zeby zdobyc kobiete" Przesada w drugą stronę, kobietę która się nei stara, rzadko kiedy będzie sie cieszyć szacunkiem faceta. Fajni faceci chcą kobiet które się starają. A tacy co cenią kobietę na równi z samochodem, tak ją też będą traktować albo i gorzej, bo jednak do aut faceci mają sentyment.

Gość gość
a kto ma podrywac?

"tak jak facet musi się postarać żeby mieć prace, samochod, wyksztalcenie, dom(...)" Nic nie musze. W d***e mam samochod (czyli tak naprawdę kredyt na samochód) dom (czyli kredyt na dom) oraz wykształcenie (w tym przypadku w wiekszości kredyt biorą rodzice) tych których w polsce stać na to bez kredytu to mniej niż 1 % Czyli odmawiasz możliwości rozmnażania się ogromnej większości facetów co oczywiście skończy się tym, że wylądujesz w haremie. MIłego pożycia życzę:)

Gość Zuzanna Amelia ææ
gameover dziś Nigdy nie goniłem króliczka ale widziałem jak pies goni zająca. I powiem wam, że chociaż w zasadzie nie wiedziałem po co go goni to mam poważne wątpliwości, że po to aby spędzić z nim resztę(swojego) życia To najlepszy tekst jaki dzisiaj przeczytalam

Podrywać ma on przy jej aprobacie i dyskretnej pomocy inaczej podrywanie traci sens i urok :)

no już nie przesadzaj, studia są darmowe, trzeba się tylko utrzymać, a na auto (uzywane) można samemu odłożyć, no mieszkanie to faktycznie tylko kredyt, ale to nie jest aż taka abstrakcja niewykonalna

jam mnie k***a śmieszą takie tępe dzidy, zakładające paralele między naszym wrodzonym instynktem i mechanizmami ewolucji a funkcjonowaniem w dzisiejszym ogłupionym społeczeństwie. Taaak. k****. bez samochodu sie nie da. To jest podstawa. Do tego musi być szybki żeby dogonić mamuta:D

Gość Zuzanna Amelia ææ
pulchny - byles kiedykolwiek w sytuacji, ze kobieta ktora Ci sie nie podobala wykazywala silne zainteresowanie Twoja osoba? Jak to sie przejawialo?

studia są darmowe? słyszałem co innego. to by znaczyło, że wciskają tam ciemnote ludziom:D inaczej nie potrafię tego wyjaśnić:(

Oczywiście że "nie są darmowe", ale student nie ponosi kosztów, tylko społeczeństwo.

skoro społeczeństwo ponosi koszty z racji kształcenia swoich pociech to już jestem w zasadzie pewny, że niczego mądrego tam nie uczą;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Odbiegacie od tematu

No tak zawsze znajdzie się powód by nic nei robić, a studia to a samochód tamto a "w tym kraju niema pracy dla ludzi z moim wykształceniem" .... nie cierpię takiego podejścia, wszytsko na NIE :O

Bywało ale powiem szczerze że ja zawsze szybko aczkolwiek w sposób cywilizowany starałem się te karesy ukracać . Jak to się przejawiało ? Chyba widziałaś osobę która za wszelką cenę chce przyciągnąć czyjąś uwagę . Te niby bezsensowne ochy i achy , to pseudo koleżeńskie wspieranie , próby kontaktu . Być może dziś dziewczęta mają inne sposoby ale te dzieści lat temu tak to wyglądało . Przyznam też że jako żonaty spotykałem się z większą bezpośredniością .

Gość gość
faceci szukaja seksu