Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki są łatwe?

Polecane posty

Gość gość

Weszłam sobie dziś na artykuł o tym co o Polkach sądzą obcokrajowcy i okazuje się, że wszyscy uważają Polki za łatwe kobiety. Jestem zniesmaczona ponieważ sama jestem Polka i moim jedynym kochankiem był i jest mój mąż. Jakas dziewczyna napisała w Komentarzu pod artykułem, że gdy była w UK podszedl do niej jakoś murzyn i gdy dowiedział się, że jest Polka od razu chciał uprawiać z nią seks i był bardzo namolny, ledwo udało jej się go splawic. Żałosne, że polskie k****y jada się yebac za granicę z kim popadnie, a potem każda Polka ma takąva nie inna opinię. Kiedyś (z 5 lat temu)byłam zalogowana na BearShare, było tam zdjecie mojej twarzy i podana narodowość. Non stop dostawałam wiadomości od Murzynow, Turków i innych Arabów, wtedy nie wiedziałam jeszcze o co chodzi i dlaczego jestem zasypywana jakimiś dziwnymi propozycjami. Dowiedziałam się później. Jestem pełna pogardy dla wszystkich moich rodaczek, które dają d**y na prawo i lewo i psują opinie normalnym polskim dziewczynom i kobietom. Dno. Po prostu dno.

Gość gość
To wszystko przez to ze nie czytają poezji

Gość gość
tak. ale dają d**y tylko murzynom, ciapatym albo generalnie kolorowym śmieciuchom. i bogatym. bez względu na inne cechy:o

Gość gość
Ja czytalam artykul o europejskach i brytyjski bija wszystkich na glowe pod względem picia, przypadkowego sexu i najwiekszej ilości chorob wenerycznych! Poza tym kolejnymi latwymi kobietami są amerykanki(ale to juz z pozabeuropy przyklad)a polki są gdzieś po środku,na chyba 14 miejscu.

Gość gość
Ciekawy temat, piszcie!

Gość gość
Na tle Angielek, nasze dziewczyny są trudne do zdobycia. W Anglii kilka minut rozmowy i dziewczyna jest już gotowa iść za pub...Straszne desperatki tam i za dużo piją.

Gość gość
prawda z tymi angielkami, ale one są kobietami z zachodu, więc nie są łatwe, tylko wyzwolone :D polki są ze wschodu, wiadomo, bieda, syf, kiła i mogiła, więc są łatwe :D taka właśnie jest mentalność ludzi, a zwłaszcza mężczyzn ze wschodu. ileż to razy czytałam na forach, że polki to zimne suki, że nie lubią seksu, że trzeba z nimi chodzić za rączkę diabli wiedzą ile, żeby "dały", że lecą na kasę wyłącznie itp. nie to, co włoszki, hiszpanki, brazylijki. noo tak, tylko one idą do łóżka, bo mają ochotę i są uznawane za światowe i wyzwolone. a polki (rosjanki, ukrainki też)? łatwe. idziesz szybko do łóżka jesteś szmatą, nie idziesz też jesteś, bo nie dajesz od razu hahahah paranoja, czysty obłęd. ja mam lat 31, trzeciego i już mam nadzieję ostatniego partnera i bardzo mi z tym dobrze, że nie jestem wyzwolona.

Nie dziwię się, że Brytyjki są takie łatwe. Przecież one na ogół mają takie przaśne wyje, że masakra. Może z 10% jest ładnych, a reszta albo brzydka albo spasiona.