Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieśmiaładziewczyna22

Proszę o pomoc!

Polecane posty

Może trochę przy-nudzę ale proszę o pomoc albo chociaż jakieś wskazówki. Na wakacjach byłam na praktykach za granicą. Poznałam tam pewnego "chłopaka"(26lat), nie zapowiadało się na nic do momentu kiedy nie zaczęłam z nim przebywać więcej czasu. Widywaliśmy się codziennie bo pracowaliśmy w jednej firmie, czasami na tym samym stanowisku. Oprócz tego czasami razem wychodziliśmy gdzieś. Dużo ze mną rozmawiał, pisał jak mnie w pracy nie było, interesowało go wszystko co robiłam, robię i mam zamiar robić. Oburzał się gdy gdzieś wyszłam i jemu nie powiedziałam że tam będę bo on też chciał. Byliśmy nawet na wycieczce, pokazywał mi ciekawe miejsca. I wszystko było w porządku dopóki nie nadchodził termin mojego powrotu do Polski. Unikał mnie, za moimi plecami rozmawiał z naszym kolegą z pracy. Gdy zapytałam kolegi dlaczego on mu o wszystkim co mnie dotyczy mówi, to odpowiedział mi że jestem ważną osobą w jego życiu. 2 dni przed wyjazdem był mój ostatni dzień pracy, wtedy ze wszystkimi się żegnałam i on nie powiedział nic oprócz popatrzenia się na mnie i wypowiedzenia papa. Odwrócił się i odszedł. Chciałam z nim porozmawiać ale zapadł się jak kamień w wodę. Nie powiem że mi na nim nie zależy bo mi zależy. Po powrocie pisałam do niego, rozmawialiśmy głównie o zwykłych sprawach ale kontakt się urwał. Nie wiem czy mogę coś zrobic albo powiedzieć. Prosze Was pomóżcie...

Gość gość
Ale durnoty. A co Ty czujesz? Nie no, osłabia mnie głupota forumowych kobiet.

Gość gość
Nie trzeba być genialnym, po prostu normalnym i umieć samodzielnie myśleć. Zadaj jeszcze pytanie "a kolega mi powiedział dzień dobry, proszę o pomoc i ratunku bo nie wiem co o tym myśleć i czy powinnam mu coś odpowiedzieć".