Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dowiedzialam sie, ze moje kolezanki uprawialy seks w wieku 13 14 lat!!

Polecane posty

Gość gość

Minął juz prawie rok, a powiedział mi o tym kolega, dobry przyjaciel tamtego, który to z nimi zrobił. Znam go i jest bratem jednej z moich najlepszych przyjaciółek. Udał sie do nich z wódka, nikogo nie było, trochę sie podpily i sobie p******** Mowil też, ze podobno łatwo wchodziło, wiec czyżby nie były dziewicami? Mowil która lepiej ssala itp a ja dziwnie sie czułam słuchając tego.. Bo nie wyobrażam sobie ich.. Kolega mówi, ze lepiej mieć to za sobą, bo pierwszy raz jest najgorszy, a później możesz sie juz ****** zawsze, wszędzie. A ja tego nie rozumiem.. Jak tak można? W dodatku osoby po których bym się tego w życiu nie spodziewała.. Raju co sie dzieje na tym świecie!!

A on w jakim wieku był? Sam wiek inicjacji jest dość wczesny ale nie widzę tu jakiejś mega sensacji, no chyba że on był dużo starszy, upił je i wykorzystał. Sam przeszedłem inicjację w wieku 14 lat

Gość gość
mialm 14 i tez stracilam cnote,co jak sie wyglada na strsza to nawet nie podpadnie jak chlopak sie dowie to juz po cnocie

Gość gość
patoligia i to do 17 lat,optymalnie to tak 20-23

Gość gość
zdeydowanie poniżej 17 lat to patologia a <15 to totalna skrajna patologia. A potem piszecie na forum - mleko się rozlało, dasz sobie radę z dzieckiem, dajcie dziewczynie spokój czasu nie cofnie. Nie chce nikogo wytykać placami ale mamusie 16 letnie są tak samo bystre jak dzieciaki co to w wieku 14 lat się bzykają. Jako pracodawca nie przyjęłabym do pracy takiej jednostki co to dziecko sobie zmalowało w tym wieku - absolutnie zero odpowiedzialności , dno i dwa metry mułu w mózgu.

Gość gość
wydaje mi sịę dosyć prawdopodobne, że twój kolega to po prostu erotoman gawędziarz

Gość gość
Patologia to poniżej 20r zycia jak kobiety wygladaja jak dzieci wiekszosci! To wina mezczyzn bo napieraja na seks i to jest najwieksza patologia a one jak naiwne sie daja bo nie chca stracic faceta!

Gość gość
"Patologia to poniżej 20r zycia jak kobiety wygladaja jak dzieci wiekszosci!" :D :D :D

Gość gość
To jest najokropniejsze ze ja żyje w przekonaniu ze dziewictwo jest cenne. Tymczasem on twierdzi ze trzeba sie go jak najszybciej pozbyć, ewentualnie samej sobie przebić błonę.. Owszem, masturbuje sie, jednak wystarcza mi pieszczenie tego co nad blona i łechtaczki, nie czuje potrzeby przebijania jej. Poza tym nieraz próbowałam lekko przynajmniej naciągnąć to nie da rady, w ogóle tam żadnej dziurki nie ma, odniosłam takie wrażenie, jakby tam była normalna skora, bo takie to uczucie.