Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja lokatorka chamka, CZYTAJCIE

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z tą dziewucha przeszło 2 miesiące a już nie wytrzymuje. Jest strasznym niechlujem i brudasem. Miałyśmy sprzatać na zmiany. Posprzątałam 2 razy z rzędu a ona wcale. Wiec sie wkur. i nie sprzątam aż ona to ogarnie. Od miesiąca nie było sprzątane i mimo mojego przypominania nie robi tego. Nigdy nie widzałam dziwczyny taka jak ona- nie potrafiącej myć naczyń (serio nie umie) i nie potrafiącej włączyć pralki czy jedzenia dla siebie... straszna prostaczka rozpieszczona i nieuk. Niestety jsteśmy na jednym kierunku. Zazdrości mi strasznie, że zdaje wszystko najlepiej (ale wkłądam w to cały swój czas). Nie raz miała do mnie pretensje o to, że ja zdałąm a ona nie. Nie można się uczyć w pokoju bo suk.a uczy sie na głos. Kilkakrotnie upominałąm ją a ona "ze jak mi nie pasuje to mam wyjść". Ostatnio zrewanżowałam się i ona znow nie zdała a ja tak i bardzo ją to zabolało. Jak wszystko. Obgaduje mnie przy mnie ostatnio powiedziała przy ludziach z kierunku, że "mam g****o zamiast twarzy" przy mnie. Oczywiście odpowiedziałam jej odpowiednio do jej poziomu.Zazdrości strasznie mi faceta. Mój ma kase zeby chociaż kupić mi ramkę ze zdjeciem a ona swojego faceta utrzymuje (nierób po podstawówce).... Ogólnie staram się o pokój osobny ale jak się zrewanżować na niej?

Gość gość
a mimo to jestem z nią bo pieszczoch .. na lizaniu łechtaczki zna się jak mało która

Gość gość
up up up up co jest kafeteryjna chołoto ? czemu nic nie napiszecie?

Gość gość
to jak nie bedziesz sprzatac to was wlasciciel wywali obie za to, ze mu sie karaluchy legna

Gość gość
Byłabym idiotką gdybym sprzatała po niej. Ogólnie szukam nowego lokum już samotnego ale i tak chce się jej odryźć. Śmierdziel i prostak

Gość gość
A obrażanie mnie przed innymi i przy mnie (nawet przy wykładowcy) przelało czarę goryczy. Nie wiem jak prostackim trzeba być żeby obrażać innych takimi słowami.. Gdyby nie wykłądowca przyjeb. bym jej soczystym liściem aż miło