Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkie kaczątko

nie uprawiam seksu od kilku lat... przez wygląd

Polecane posty

Gość brzydkie kaczątko

niestety ;-/ prawie zaden facet nie chce mnie bo jestem bardzo brzydka, figury tez nie mam, zdarzylo sie mi spac z kims ale to byli chyba jacys desperaci ;-) w wziazku nie bylam nigdy, jesli sie juz z kims kiedys spotkalam to wieczorem, w sztucznym swietle ;) w pelnym makijazu, mysle ze nigd nie bede miala meza bo nikt mnie nie zechce takiej brzydkiej, nie wymyslam, mam juz swoje lata, pozatym slysze od innych jaka to brzydula jestem

Gość gość
Przyjdzie i Twój czas. Jestem pewny. Pozdrawiam.

Gość gość
ja znam laskę która przy niskim wzroście waży jakieś dobre 150kg, ma włosy na twarzy i ogólnie nie jest urodziwa (mądra też nie jest. jest chamska i totalnie nie ma szacunku dla innych) a jest w "seks układzie" z jakimś kolesiem, więc nie mów mi, że jesteś za brzydka! przynajmniej jesteś skromna!

Gość gość
Makijaż brzydkim i tak nie pomaga :D

Gość gość
makijaż pomaga, ale i tak musisz sobie znaleźć takiego który zaakceptuje cię całą, w tym bez makijażu. na pewno znajdziesz kogoś takiego, ja znalazłam a pięknością nie jestem, a ciało mam trochę zniszczone. miłość istnieje i dobrzy ludzie też, tak samo jak szczerze kochający, porządni faceci.

Gość gość
a ci szczerze kochajacy, porzadni faceci nie marzą czasem o laskach? tak szczerze

Gość gość
myślę, że nie.

Gość gośćsasasa
Pokaz sie :)

Gość gość
jeśli w grę wchodzą prawdziwe uczucia to myślę, że nie.

Gość gogofosc
Ja również nie uprawiam seksu,bo sie mężowi odechcialo. Pomimo ,ze przekroczylam juz 40.nic mi nie brakuje, wygląd jak najbardziej ok.. A seksu nie ma....

Gość gość
A to chyba oznacza,ze dobry wygląd nie gwarantuje seksu :-)

Gość gość
a mnie sie chce Polki a nie norwezki...

Gość Stary kawaler niedoświadczony
Stary kawaler, niedoświadczony. Tuż przed 40ką , mieszkający z rodzicami na głuchej prowincji, nigdy w związku. Mocno przeciętny z wyglądu. Libido już 2/10. Na początku tego roku uwzięła się na mnie jedna z odległego miasta (chyba jakaś desperatka). Ubrała się czym prędzej, jak zobaczyła, że faktycznie nie bardzo wiem jak się zabrać do całości a i erekcja ledwo ledwo. Faktycznie - libido już takie ...hmm .. 2/10. Kurde,nie wiedziałem, że tak szybko mija ..

Gość gość
makijaż zdecydowanie nie pomaga

Gość gość
makijaz nie pomaga? czemu nie?

Gość brzydkie kaczątko
jestem taka brzydka ze faceci nie hca mnie, ani ze mna sypiac, a ci ktorzy byli w przeszlosci to niestety tylko przygody i chyba mnie chcieli z tego wzgledu ze robiłam to co chcieli w łóżku , moglabym tak dalej ale nie chce juz przygod, chcialabym prawdziwy zwiazek , juz 30 na karku ;/

Opiniami innych osób nie warto się przejmować. Ludzie lubią krytykować, żeby poprawić sobie humor. Twój problem z mężczyznami może wynikać z negatywnego postrzegania swojej osoby. Partnerów na całe życie znajdują przeróżne kobiety - ładne i brzydkie, grube i chude, chore i zdrowe. Jeżeli mówisz lub myślisz o sobie źle to zniechęcasz w ten sposób potencjalnych kandydatów. Dostrzegaj i podkreślaj swoje zalety. Popracuj nad swoją samooceną i polub siebie. Zmiana podejścia na pewno pomoże. _______________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość gość
a ja mam nadwagę bardzo dużą, piękna też nie jestem, a mam faceta który kocha mnie nad życie i sam jest przystojny, więc nie trać nadziei. Są jeszcze tacy którzy patrzą też na charakter.

Gość gość
Pewnie posuwa na boku jakaś zgrabna laseczke :-)

Chustka otoczona nędzną, powyskubywaną fędzlą, okrywała kształty tak spiczaste, iż rzekłbyś, że pod nią kościotrup się ukrywa. Co pozbawiło tę istotę kształtów niewieścich? Musiała być kiedyś ładna i zgrabna; cóż ją doprowadziło do stanu obecnego: występek, zgryzota, czy chciwość? Czy kochała zbyt wiele, czy była ostatnią z kobiet, czy tylko kurtyzaną? Może starość odrażająca była karą za tryumf młodości ambitnej spędzonej wśród uciech różnorodnych. Wzrok jej wygasły przejmował chłodem, w pomarszczonej twarzy czytałeś groźbę jakąś niepojętą. Gdy się odezwała, dźwięk jej głosu przywodził na myśl konika polnego, co za zbliżeniem się zimy odzywa się ciągle w głębi zarośli.

Przez Internet nie da się postawić diagnozy, ale jak sama zauważyłaś, Twoje problemy mogą być związane z narcystycznym zaburzeniem osobowości. Umów się na wizytę do psychologa lub psychoterapeuty. Jeżeli potwierdzą się Twoje przypuszczenia, terapia jest skutecznym środkiem w walce z narcyzmem. W niektórych sytuacjach wskazana jest farmakoterapia. www.pomocwkrakowie.pl

WON z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z zzz z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z zz z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z zzz z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z zz z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z zzz z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z zz z z z z z z z z z zz z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z zzz z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z zz z z z z z z z z z z WON z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z zzz z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z zz z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z zzz z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z zz z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z zzz z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z zz z z z z z z z z z zz z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z zzz z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z zz z z z z z z z z z z

do świnka_morska_Anusia Albo przestaniesz albo zglosze cie do banownia w redakcji i bede ci trollowal wszystkie twoje tematy na kafe

Gość gość
Nic dziwnego.