Yuki134 0 Napisano Grudzień 4, 2014 Mam problem odnośnie obrony pracy licencjackiej. Wczoraj miałam obronę. Po wejściu zostałam poinformowana, że zostaną zadane mi 3 pytania. Dwa odnośnie toku nauczania z puli pytań i jedno związane z moją pracą licencjacką. Jako pierwsze zadano z listy. Odpowiedziałam na nie choć nie wszystko wymieniłam. Drugie pytanie również było z listy. Z nim miałam większe problemy. W pewnym momencie powiedziałam, że nie pamiętam. Promotorka prawie,że z krzykiem do mnie z tekstem: co pani tutaj robi na ostatnim roku? Jak skończyłam te studia? I że ona mnie dobrze zna. Ja się jej pytam w jakim sensie mnie zna? A ona na to, że byłam jej seminarzystką i zdawałam u niej egzamin. Ja odpowiadam, że tak, zaliczyłam go na 3,5. A ona na to, że to zdecydowanie za mało. Z obrony wystawiła mi ocenę niedostateczną. Moje pytanie odnosi się do tego czy miała prawo oblać mnie po drugim pytaniu nie zadając pytania trzeciego dotyczącego pracy dyplomowej? I czy miała prawo odwołać się do oceny z egzaminu z poprzedniego roku? Przypominam,że była to ocena pozytywna. Tu już nie chodzi o to, że oblałam tylko w jaki sposób zostałam potraktowana. Mam wrażenie, że zrobiła to celowo abym oblała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach