Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Yuki134

Oblana obrona

Polecane posty

Mam problem odnośnie obrony pracy licencjackiej. Wczoraj miałam obronę. Po wejściu zostałam poinformowana, że zostaną zadane mi 3 pytania. Dwa odnośnie toku nauczania z puli pytań i jedno związane z moją pracą licencjacką. Jako pierwsze zadano z listy. Odpowiedziałam na nie choć nie wszystko wymieniłam. Drugie pytanie również było z listy. Z nim miałam większe problemy. W pewnym momencie powiedziałam, że nie pamiętam. Promotorka prawie,że z krzykiem do mnie z tekstem: co pani tutaj robi na ostatnim roku? Jak skończyłam te studia? I że ona mnie dobrze zna. Ja się jej pytam w jakim sensie mnie zna? A ona na to, że byłam jej seminarzystką i zdawałam u niej egzamin. Ja odpowiadam, że tak, zaliczyłam go na 3,5. A ona na to, że to zdecydowanie za mało. Z obrony wystawiła mi ocenę niedostateczną. Moje pytanie odnosi się do tego czy miała prawo oblać mnie po drugim pytaniu nie zadając pytania trzeciego dotyczącego pracy dyplomowej? I czy miała prawo odwołać się do oceny z egzaminu z poprzedniego roku? Przypominam,że była to ocena pozytywna. Tu już nie chodzi o to, że oblałam tylko w jaki sposób zostałam potraktowana. Mam wrażenie, że zrobiła to celowo abym oblała.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować