Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KAT W RODZINIE

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 21 lat w moim domu jest przemoc, którą stwarza mój o dwa lata starszy brat. Nigdzie nie pracuję, leży całymi dniami i czeka aż rodzice przyniosą mu jedzenie pod nos. Nie szanuje ich, bije, wyzywa, rozbija się w domu, kradnie nam pieniądze i wynosi cenne rzeczy.Wszyscy się go boją. Ma ok 2 metrów wzrostu i waży ok 140 kg więc o jakiejś obronie nie ma mowy.Nie boi się policji. Gdy kilkakrotnie była wzywana policja w czasie rozróby w domu to on po prostu uciekał i policja mówiła że nic nie może mu zrobić. Proszę pomóżcie mi jak mogła bym zrobić z nim porządek na własną rękę? Dziś pobił moją mamę bo się go o coś zapytała. Gdy się mówi mu o policji to śmieję się prosto w twarz. Nie pójdę do żadnego ośrodka ani nic w tym rodzaju bo zanim by to rozpatrzyli nie mieli byśmy życia.POMOCY, jestem bezradna.

Gość gość
Matka na obdukcje, sprawa do sadu o znęcanie i zakaz zbliżania się. Ty do psychologa, ślady w papierach pomogą w sprawie. Kłamać nie będziesz musiała, na bank będziesz miała dużo do powiedzenia, a terapia tylko pomoże.

Gość gość
ugotowac mu trujacego muchomora i wymieszac z miesem na obiad mu to podac!normalnie ze sie nad wami zneca bo mu zescie na to pozwolili od malego nikt nic nie mowil.on wam tak da popalic ze wy nawet nie bedziecie mieli gdzie sie podziac .ile ten duren ma lat?walnac go mlotkiem w leb.chyba go sie nie boisz?jak sie bedzie do ciebie bral to go kopnij z calej sily w jaja-to okropnie boli,to chociaz bedziesz mogla uciec z domu i isc na policje.

Gość gość
pozwoliliśmy mu od małego? Skąd ty możesz wiedzieć takie rzeczy? Właśnie że się boję jest ode mnie dwa razy większy i silniejszy. Raczej nie mam szans

Gość gość
Cos słabo ta policje wzywaliście skoro nie zalozyli Wam niebieskiej karty.

Gość gość
wyobraź sobie że założyli. Ale co z tego

Gość gość
To ze latwiej będzie Wam w sadzie udowodnić ze Was zastraszyl i ze Was katuje! Tak ciężko pojąć? Zlozyliscie doniesienie do prokuratury???

Gość gość
a zielona karte tez wam zalozyli?

Gość gość
różową

Gość gość
jeszcze 18 razy