Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana1234

Kolejny raz...

Polecane posty

Gość Zalamana1234

Kolejny raz zostawił mnie rozpaloną.. doszedl po tygodniowej przerwie w minute. Po czym pretensje czemu mam taka mine i to jego "nei wiem czemu tak sie stalo"... jak mu mowie ze to temu ze kochamy sie raz w tygodniu to potrafi jeszce powiedziec ze to przeze mnie tak jest, mimo ze ja moglabym codziennie i on o tym wie... Nie umiem sama doprowadzic sie do orgazmu przez to jestem coraz bardziej zła co przenosi sie na moj zwiazek.. i tak wkolko i wkolko... masakra ;(

Gość gość
to moze byc prawda ze to przez ciebie mnie tez by sie nie chciało stukać kobiety jak by nie było spełnione szereg warunków , obca bez nich mogę , ale własną ??? juz wole odpalic kompa i zrobic sobie sam dobrze niz uprawiac sex z kobieta ktora nie spełni szerego waznych warunków

Gość mataczczzz
zaraz !!!! a co to drugi raz sie kochać nie moze i trzeci ? za trzecim nie dojdzie w minutę ! to ja mam 50 lat i mogę w godzinie i 3 razy sie kochać jak sie kobieta postara , a on ile ma lat ? 80 ?

Gość mataczczzz
po drugie On doszedł i co z tego to nie musi byc koniec sexu , ma jeszcze gamon jezor i usta jak i paluszki ! co ty masz za faceta ! w*******l go egoiste jednego - jak dochodzi w minutę to ok ale niech sie bierze potem za ciebie i jak juz sie zregeneruje to drugi raz ma ci włozyć !

Gość wiem na pewno
zmień partnera

Gość gość
mhmm mozesz tylko pierwsza to ta godzina w styczniu kolejna w lipcu a w grudniu za zimno

Gość Zalamana1234
Nie ma u nas czegos takiego jak drugi raz... on nawet na nastepny dzien jeszcze nie moze bo mu nie stanie... ma 19 lat..

Gość gość
beznadzeijny przypadek

Gość gość
19 latek nie moze w dobie uprawiac sexu wiecej niz raz ? wiecej niz 2 razy !!! tojakas porazka dobijam 50 i musze przynać ze szokują mnie taki wpisy - to po prostu nie mozliwe !!

Gość gość
O Matko! To nas ( ja 40+, on 50+ ) powinni zamknąć za same weekendy w łóżku, bo 8-10 razy na dobę to chyba już zbrodnia, a w tygodniu też nie próżnujemy.