Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez uwazacie ze córki lekarzy i prawników sa ładniejsze niz przecietna

Polecane posty

Gość gość

tez znacie takie osoby ktore maja za rodzicow lekarzy lub stomatologow albo adwokatów.. wyrozniaja sie urodą zawsze ,prawda?

Gość gość
Nie są ladniejsze, po prostu są zrobione

Gość gość
Nie zauważyłam żeby lekarze i prawnicy byli jakoś szczególnie piękni to dlaczego ich dzieci mają się wyróżniać urodą

Gość gość
- To twoja wina - odpowiedział Mały Książę - nie życzyłem ci nic złego. Sam chciałeś, abym cię oswoił... - Oczywiście - odparł lis. - Ale będziesz płakać? - Oczywiście. - A więc nic nie zyskałeś na oswojeniu? - Zyskałem coś ze względu na kolor zboża - powiedział lis, a później dorzucił: - Idź jeszcze raz zobaczyć róże. Zrozumiesz wtedy, że twoja róża jest jedyna na świecie. Gdy przyjdziesz pożegnać się ze mną, zrobię ci prezent z pewnej tajemnicy. Mały Książę poszedł zobaczyć się z różami. - Nie jesteście podobne do mojej róży, nie macie jeszcze żadnej wartości - powiedział różom. Nikt was nie oswoił i wy nie oswoiłyście nikogo. Jesteście takie, jakim był dawniej lis. Był zwykłym lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz zrobiłem go swoim przyjacielem i teraz jest dla mnie jedyny na świecie. Róże bardzo się zawstydziły. - Jesteście piękne, lecz próżne - powiedział im jeszcze. - Nie można dla was poświęcić życia. Oczywiście moja róża wydawałaby się zwykłemu przechodniowi podobna do was. Lecz dla mnie ona jedna ma większe znaczenie niż wy wszystkie razem, ponieważ ją właśnie podlewałem. Ponieważ ją przykrywałem kloszem. Ponieważ ją właśnie osłaniałem. Ponieważ właśnie dla jej bezpieczeństwa zabijałem gąsienice (z wyjątkiem dwóch czy trzech, z których chciałem mieć motyle). Ponieważ słuchałem jej skarg, jej wychwalań się, a czasem jej milczenia. Ponieważ... jest moją różą. Powrócił do lisa. - Żegnaj - powiedział. - Żegnaj - odpowiedział lis. - A oto mój sekret. Jest bardzo prosty: dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. - Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu - powtórzył Mały Książę, aby zapamiętać. - Twoja róża ma dla ciebie tak wielkie znaczenie, ponieważ poświęciłeś jej wiele czasu. - Ponieważ poświęciłem jej wiele czasu... - powtórzył Mały Książę, aby zapamiętać. - Ludzie zapomnieli o tej prawdzie - rzekł lis. - Lecz tobie nie wolno zapomnieć. Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś. Jesteś odpowiedzialny za twoją różę. - Jestem odpowiedzialny za moją różę... - powtórzył Mały Książę, aby zapamiętać.

Gość gość
nie, nie są, chyba, że któreś z rodziców zajmuje się "medycyną estetyczną".

Prawnik albo lekarz ma większe szanse na małżeństwo/ związek z atrakcyjną kobietą ( przykład, w drugą stronę działa tak samo), więc już na starcie dzieciak ma dodatkowe punkty za wygląd.do tego wyższe zarobki, a co za tym idzie kosmetyki, ubrania, sporty. To chyba oczywiste.

Gość gość
Tak jak ktoś napisał - lepiej zrobione z racji finansów.

Gość gość
od kiedy to wygląd zależy od zawodu rodziców. kasa też nie ma znaczenia bo jak ktoś jest brzydki to i mu kosmetyki za 5000 zł nie pomogą :d

Nie zależy od zawodu, ale od ilości posiadanych pieniędzy, chociaż to nie jest reguła. Nadziani wiążą się z atrakcyjnymi, atrakcyjni z nadzianymi, albo z innymi atrakcyjnymi. Tak działa ewolucja.

Gość gość
No jak kasa nie pomoże w dobrym wyglądzie,co wy gadacie :)? Osoba bogata ma lepsze ubrania, stać ją na dobrego fryzjera, na kosmetyki i zabiegi medycyny estetycznej.

Gość gość
Oczywiście że nie pomoże jak ktoś jest brzydki to drogie ubrania i kosmetyki tego nie zmienią

Gość gość
Nie są. Zalezy od tego co po kim dostaną w genetycznym spadku. U jednego lekarza dwie sa brzydkie. U drugiego jedna jest ładna, druga jest brzydka bo jedna to ojciec a druga uroda matki. U trzeciego obie są średnio ładne, pewnie jak się zrobią obie będą ładne ale nie piękne. U jednego prawnika jedna jest piękna ale w konkursie miss miasteczka pokonała ja córka rolnika :D

Gość gość
Ktoś kto jest ładny będzie wyglądał dobrze nawet w najtańszych ciuchach a brzydal może się ubrać w ciuchy za parę tysięcy a i tak mu to nie pomoże.

Gość gość
Ale wy jesteście głupi..hmm do szkoły nie chodziliście czy co? Kasa nie zależy od ładnej atrakcyjnej twarzy to raz. Atrakcyjni niekoniecznie wiąża się z atrakcyjnymi. Lekarz to nie model. Lekarka nie modelka. I teraz najważniejsze jak mamusia miała garbaty nos i sobie go poprawiła to dziecko nie dziedziczy nosa po operacji oszołomy. To jest wyliczanka genów gdzie czasem po matce modelce wychodzi dramat nie dziecko. Patrzcie choćby na bogate i piękne bo delikatnie poprawione gwiazdy hooliiiiiwwwooodd. Ich dzici to jakies mutanty. Dzisiaj się bardzo ordynarnie poprawia urodę i nie wiem co w tym ładnego.

Gość prawictwo pospolite 125
nie są ładniejsze.. Sa często brzydsze , bo bardziej zmęczone , nie dbają o wygląd..

Gość gość
Maja wiecej kasy na lepsze kosmetyki i ciuchy i to chyba wszystko w tym temacie.

cios poniżej pasa ? Ryszard kalisz jest prawnikiem jest piękny ? Roman Giertych też jest prawnikiem , a urodą nie grzeszy .. Daleko im do Michael Owena , Beckhama , Kszysztofa Ibisza czy Ryna gostlina Także odpowiedz brzmi : oczywscie , że nie . Córki prawników mogą być brzydkie jak noc .

Giertychowi i Kaliszowi Daleko do Michaela Owena , Beckhama , Kszysztofa Ibisza czy Ryna gostlina..

Gość gość
Pewnie że są ładniejsze, a na dodatek nie puszczają bąków, a ich kupa nie śmierdzi.

Gość gość
Kosmetykami i ubraniami się wyglądu nie poprawi popatrzcie na Grycanki kasy mają dużo, kupują drogie ubrania i kosmetyki a i tak wyglądają beznadziejnie.

Ryana goslinga miało być ..

Gość gość
nie są ładniejsze, stać je po prostu na lepszą tapetę :D