Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrobilo mi sie przykro

Polecane posty

Gość gość

Jestem studentka i dorabiam sobie opiekujac sie dziecmi. Dodatkowo z racji, ze jestem filologiem, pomagalam w jezyku obcym jednemu z dzieci, ktore pilnowalam. Chlopiec jest teraz w 5 klasie. Nigdy nie byl specjalnie za nauka i ma ogromne problemy ze skupieniem. W 4 klasie nie bylo problemow, ale odkad zmienila mu sie nauczycielka na ostrzejsza to przynosi same dopy :/ Ostatnio uczylam go na sprawdzian. I dostal znowu dopa...... NAuczycielka mowi, ze oon nie slucha na lekcji w sensie nie skupia sie i bardzo powoli robi zadania. Ja w to wierze bo widze jak to jest kiedy ja mu cos tlumacze. Zalamalam sie, ze to moja wina. ALe kiedy robi przy mnie cwiczenia to 80% jest w stanie zrobic sam dobrze. Przy kazdym przykladzie kaze mu wytlumaczyc czy rozumie dlaczego tak, a nie inaczej. Kiedy zostawiam mu cwiczenia na zadanie domowe, bezemnie tez robi bledy. To samo na sprawdzianie. Nie oczekiwalam celujacej oceny, ale myslalam, ze material mial opanowany. Teraz ma miec z kims innym angielski i jest mi przykro bo wkladalam w to duzo wysilku.

Gość gość
kurde kolejna sierota zyciowa ktorej jest przyyyyyyyyyyyyyykrooooooooooooooooo nawet nie czytam tego bohomazu, tytuł mi wystarczy

Gość gość
Co to są dopy???

Gość gość
oceny dopuszczajace

Gość gość
Dopuszczajace debilu i nie, nie jestrm autorka.