Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widzę, że myszellina wróciła na dobre! Może rozkręcisz to forum w końcu!

Polecane posty

Gość gość

bo toksycznej, tejwrednej, tasmańskiej, eksdebila i innych ze starej ekipy tu brak, a przynajmniej nie widać ich na niebiesko :( może ty je tu zwabisz, bo gdzieś się wszystkie pochowały:(

Gość gość
moze nie wpływ ale jakoś je zachęcisz to wyjścia z podziemi :D L.M. :)

Gość gość
TaWredna nie jest z żadnej STAREJ ekipy. Świeżyna.

Gość gość
Dokładnie, świeżyna. Ale głupia nie jest, mogłaby pisać tylko niepotrzebnie się dała zaszczuć jakimś kretynkom. Myszeline lubie bo się nie cacka i wali prosto z mostu co myśli. Tak samo toksycznakobieta i tak samo Tasmańska. Eksdebila nie kojarzę, sorry. Jeszcze DNS jest ok bo tak samo się nie patyczkuje tylko pisze co uważa i jest jeszcze jedna laska, ale ma taki nick, że nie powtórzę, bo nie chcę zrobić babola :D

Gość gość
akurat to ze nie ma ex to dobrze. Strasznie przemadrzala osoba, czasami mialam wrazenie ze to troll:O ale wredna lubilam:) toksyczna i tasmańska są na forum

Gość gość
Ja lubie czytac toksyczna,tasmanska-zwlaszcza w tematach o dzieciach-prosto i na temat,zawsze w sedno dns-daleko jej do ww osob

Wszystkie te kafeterianki, wlacznie z Myszelina prosto, jasno i czesto z inteligentnym, cietym poczuciem humoru pisza o tym co mysla. Nie wdaja sie w zadne kafeteryjne afery i za to szacun.

Gość gość
w przeciwienstwie do ciebie rukola :) jak tam brat juz wrocil?czy nadal sprzata wymiociny?

Naprawde jestes taka glupia, czy po prostu siedzenie samej tudziez z dzieckiem w czterech scianach juz ci zmienilo mozg w miazge? Wyjdz do ludzi, polecam! :D

Gość gość
roukola dziś Wszystkie te kafeterianki, wlacznie z Myszelina prosto, jasno i czesto z inteligentnym, cietym poczuciem humoru pisza o tym co mysla. Nie wdaja sie w zadne kafeteryjne afery i za to szacun. hahahahaaa,zwłaszcza dns nie wdaje się w żadne afery,ona się tym brzydzi :classic_cool:

Nie widzialam.jej w zadnej. Ale moze cos przeoczylam, nie siedze tu non stop.

Gość gość
jądrowgo nie ma ten to był :classic_cool:

Gość gość
hahaha Jędruś:D był niezniszczalny:D

Gość gość
hh29 - jeszcze masz męża?

Gość gość
Roukola, teraz to zablysnelas hahaha. Myszelina nie wdaje sie w afery? Dobre sobie, wczoraj afera byla, myszelina sie wtracila a Ty podpisalas sie pod nia. Albo masz krotka pamiec albo problemy z mozgiem

To nie byla zadna afera typko zwykly temat, durniu :o mam na mysli afery typu szpiegowanie, tasiemcowe topiki z wyzywaniem sie, zamieszczanie zdjec itd :o

Gość gość niebieska kiedys
a czego chcesz autorko wojenek? gnoju? Nie wystarczą ci zwykłe wpisy i odpowiedzi? o ci chodzi z tym rozkręcaniem? nie macie na kogo napadać i bluzgać na temat naszych mężów/partnerów przy okazji byle tematu nawet takim o du/pie Maryni? Przecież możecie sobie z nami normalnie pisać. My z gościa, wy z gościa więc o co ci chodzi? Czemu musisz nas mieć na tacy?

Ja tam nie sadze zeby ktokolwie z lasek wymienionych w tym temacie chcial jakis syf tu robic. A temat pewnie jest po to zeby podjudzac, co jak widac sie udaje.

Gość gość niebieska kiedys
Ja miałam na myśli robienie syfu przez niezalogowane trollice. No każdą dyskusję potrafiły rozwalić :o np. piszemy sobie o obiedzie, pisze też led, ja ją o coś pytam, a tam chór idiotek: Jak tam bękart, moja babcia cię zna, led ty szmato, konkubent jest u żony? no i ch...j poszła sobie :o zaraz jakieś jej tam zaczynały bronić to się dowiadywały, ze też są led i tak się zesrywał każdy topik. To samo było z dagą jagą, dns, toksyczną i innymi dziewczynami :o

Gość gość
14:29 czyli ledowa :classic_cool: nawet nie potrafisz porządnie zmienić stylu pisania aby nikt cię nie rozpoznał,miernoto konkubencka