Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mallliinkaaa

osoby na tym forum mają nieudane życie seksualne

Polecane posty

Gość mallliinkaaa

Jestem pewna. Sama miałam problemy, różne chęci i niespełnione fantazje. Teraz się odmieniło, fantazje są realizowane, seks z******ty i właściwie coraz rzadziej tu zaglądam przy czym kiedyś potrafiłam siedzieć tu non stop :-o A teraz baaardzo rzadko, czasem z nudów... Jednak jak ktoś ma udane życie seksualne w realu nie ma potrzeby tu pisać.

Gość gość
zdradz szczesliwca z którym zrealizowalas swoje fantazje? Z wilkiem ? Z toledo ? Moze z kobietą ?

Gość gość
przeciez pisala ze lubi pic sperme męza

Gość gość
malinka A dzisiaj co się stało; niedoruuchana jesteś?:D

Gość gość
Ubiegłeś/aś mnie z pytaniem,gościu wyżej :-D

Gość mallliinkaaa
Po 1: z nikim z forum, całe szczęście Po 2: nie pisałam nic o piciu spermy męża Po 3: dokładnie, dziś wyjątkowo niedoru/chana :-p Ale wieczorem to się zmieni :-p

Dementuję pogłoski jako bym miała nieudane życie seksualne:P Mam wszystko czego potrzebuję :classic_cool:Noo prawie:P

Gość mallliinkaaa
Silena czy dobrze zgaduję, że niewiele potrzebujesz?

Gość gość
maaaaliiinka 2014.11.25 Spermę to ja piję ale tylko mojego Pana  I na jego życzenie. Poza tym piję wino i to tylko dobre. I drogie ..

Gość mallliinkaaa
Coś mi się wydaje że gdyby było z***biście to ****ałabyś się właśnie a nie siedziała na forum erotycznym :classic_cool:

Gość mallliinkaaa
Tam jest inna konfiguracja liter, nie widzisz? :classic_cool:

W tej chwili mogę co najwyżej zabawić się sama ze sobą,ale to już było dzisiaj :P Prawdziwe szaleństwo przede mną,więc spokojna Twoja

Gość mallliinkaaa
To miłego szaleństwa :-)

A dziękuję:) Ale na to szaleństwo trzeba jeszcze zaczekać.Dobre rżnięcie to podstawa,ale jest jeszcze praca:classic_cool:

Gość gość
mallliinkaaa dziś Jestem pewna. Sama miałam problemy, różne chęci i niespełnione fantazje. Teraz się odmieniło, fantazje są realizowane, seks z******ty i właściwie coraz rzadziej tu zaglądam przy czym kiedyś potrafiłam siedzieć tu non stop pechowiec.gif A teraz baaardzo rzadko, czasem z nudów... Jednak jak ktoś ma udane życie seksualne w realu nie ma potrzeby tu pisać. x To co tutaj robisz? szydełkujesz... :D

Gość gość
poniewaz jest szczesliwa, postanowila podzielic sie swym szczesciem z calym swiatem a poza tym udzielic kilku niezbednych rad przegrancom glupich nie sieja , sami sie rodza

Gość mallliinkaaa
Pisałam przecież, że teraz piszę z nudów, nie mam co robić. Ale jestem pewna że stałe nicki tutaj to głównie osoby bez seksu w realu :-o

Gość gość
Chyba malinka trafiła w sedno, bo tak się na nią rzuciłyscie, hieny:) A coś w tym jest, co napisała, dało do myślenia. Też kiedys tu przesiadywałam non stop, życie seksualne praktycznie nie istniało, potem trafiłam na mojego M. czasy seksualnego renesansu nastały, to i mnie tu nie było. Wolałam dyskusję ogólną, poza Polską, coś, co mnie dotyczyło. Teraz pojawiły się frustracje, niespełnione erotyczne obietnice, jakies nawiązania do przeszłości i znów tu regularnie zaglądam. Z zalogowanych użytkowników najbardziej cenię gospodarza. Fajny, erotyczny, zakochany dojrzałą miłością facet, który jednak chce doradzać frustratom:).

Gość gość
I jak tam z rana frustraci, niedoje/bki i prawiki? Snujecie swoj***ajki od rana?

Gość espresso doppio
Gospodarz ja też z niebieskich nicków najbardziej Cię lubię :-p Wiele razy fajnie mi doradziłeś i kilku innym osobom z tego co widziałam :-p

Gość gość ma za mało seksu WWA
A ja muszę przyznać... tak mam nieudane życie seksualne... lecz nie muszę bić konia jak to ktoś wyżej napisał, bo mam żonę... seks jakiś tam jest choć mało...

Na pomarańczowo kilka razy rozmawiałam z gospodarzem:) Miło się rozmawiało i teraz na niebiesko mogę to napisać:D Dlaczego nie;)

Z Tobą też? No proszę ;) No właśnie, żonglujecie sobie tymi nickami, a ja nie pamiętam, z kim co i jak ;) Na pewno przyjemność była i po mojej stronie

Gość gość
To i ja się przyznam,że zdarza mi się i lubię :-) LC