Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mallliinkaaa

osoby na tym forum mają nieudane życie seksualne

Polecane posty

aha, nawiązałaś do tematu po prostu Ale jeżeli mogę wrzucić do tego swoje 3 grosze, to raczej bywają tutaj takie osoby, które może niekoniecznie mają nieudane życie seksualne, ale którym czegoś brakuje rzeczywiście i chcą się wygadać z bratnimi duszami "po głodzie".

Też uważam,że jeśli jest się na ero to nie tylko z powodu nieudanego życia erotycznego:) To takie wrzucanie do jednego wora.Niewątpliwie jest tutaj sporo osób,które to życie mają nieudane,lub bardzo "kulawe"Ale jest też spora część,ktora tutaj na ero fajnie się bawi,flirtuje,czy pisze o swoich skrywanych fantazjach:) Często też może służyć radą ,pomocą czy zwyczajnym zrozumieniem :)

Gość Silena
Będziemy piły przed południem?:D A chuj tam polewaj:classic_cool:

A chuj, piątek jest, można się napić Silena:) A ubranie to lepiej narzuć na siebie, bo Wiesz, że ja jestem.."dziwna":O

Silena, skrywane fantazje, no właśnie, nie że centralnie jest źle w związku, tylko że czegoś brakuje, marzy się o czymś itd

Taka naga nie jestem,mam pończochy na sobie:classic_cool: Poza tym lubię dziwne dziewczynki :D Taaa fantazje;) Mam swoje fajne i nie koniecznie muszę się nimi chwalić przed moim facetem :D Po co? I tak ich nie spełni,a mogą wywołać jego niepokój i zburzyć nasze niezłe relacje w łóżku :classic_cool:

Gość gość
Skąd wiesz że nie spełni? Ja też przez lata tak myślałam, że nie spelni, że to zepsuje nasz sex... W końcu mu powiedziałam i... spełnia moje fantazje i jest cudownie! Więc nie przekreślaj możliwości swojego faceta bo sama nie wiesz co mu siedzi w głowie...

Nie spełni i wiem to:) Nie wiem co mu siedzi w głowie i nie wiem,czy chcę wiedzieć:D Jest dobrze jak jest.Fantazje,które wiedziałam,że spełni,spełniamy z powodzeniem ;)

Gość gość
kogo obchodzi zdanie autorki? odp: NIKOGO