Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staram się

Polecane posty

Gość gość

Mam 39 lat i staram się o drugie dziecko. Dziś rozmawiałam z koleżanką i powiedziałam że chcemy dla małej rodzeństwo to wybuchnęła śmiechem i rzuciła hasło "na starość wam rozum odebrało" ???? Kurde nie wiedziałam, że to takie dziwne............

Gość gość
super ale nie interesuje nas to

Gość gość
Ile czasu się już staracie? ja mam 34 lata, mąż 37 i również staramy się o dziecko, niestety od 6 miesięcy bezskutecznie

Gość gość
Nic tu nie jest dziwne. Ani to ze sie starasz ani to ze ci dogaduja. Ludzie zawsze musza sie przyczepic do czegos, moze zazdrosci. Ja mam 35 l i tez staram sie o 2 od niedawna. Chcialabym ale cisnienia nie ma. Znajomi dowiedza sie kiedy/jesli wyrosnie mi brzuch.

Gość gość
Nie stresuj się ja mam 32 i jestem w 6 tygodniu z pierwszym dzieckiem. Udało się po ponad 2 lat starań :) A to w jakim wieku to nie powinno nikogo interesować :)

Gość gość
Podczas starań po 30 polecam wyznaczanie owulacji i współżycie w jej dzień :) Można skorzystać z testów owu albo mikroskopu owulacyjnego. To drugie jest nawet lepsze, bo jest wielokrotnego użytku

Gość gość
40 lat i dziecko... nie rozumiem takich kobiet przecież nie dożyjecie, osierocicie te dzieci już nie wspomnę o komplikacjach... 40 lat to za dużo na ciążę...