Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30latektojaaa

Zastanawia mnie dlaczego niektórzy szybciej sie starzeją

Polecane posty

Gość 30latektojaaa

a inni dużo wolniej pozanałem fajną dziewczynę w wieku 24 lat, a wygląda na 30 :( sam mam 30 lat i wyglądam od niej niestety dużo młodziej, ogólnie troche mnie to zatrzymało jeżeli o chęć bycia z nią :P co o tym myślicie ?

Gość gość
Bo nie mają życia usłanego różami!!!!Ja w wieku 24 lat, przez ogrom problemów jakie na mnie spadła, mam zamrchy, siwki gdzie niegdzie i surowy wyraz twarzy. Ne uśmiecham się ani nie śmieję od ponad 2 lat. Mysl troche!!!!

Gość gość
Geny

Gość 30latektojaaa
:(

Gość gość
stawiam bardziej na geny. znam wiele ludzi po traumach, pijacych itp ktorzy wygladaja mlodziej niz ich rowiesnicy

Praca , stres , choroby a nawet przebywanie na świeżym powietrzu . Poza genami oczywiście :classic_cool:

Gość gość
Chyba geny, moja mama, siostry i ja wyglądamy na dużo młodsze. Jednak dbam też o siebie, nie palę, jestem szczupła, zdrowo się odżywiam, biegam i ćwiczę, o skórę dbałam od nastolatki. Wiele osób nowopoznanych daje mi nawet dychę mniej. Myślę, że dbanie o siebie też dużo daje. Nie używam drogich kremów, nie chodzę do kosmetyczki, więc to nie kwestia pieniędzy, maluję się od nastolatki.

Gość gość
ja mam coś z dziecka taką radość życia to się nazywa młoda dusza,i wyglądam bardzo młodo chociaż nie dbam o siebie :(

Gość gość
MOZE Cos zlego sie w jej zyciu wydarzylo i zbrzydla troche.. zycie..

Gość gość
To ja, ta co ma 24 lata. Ja zawsze wyglądałam młodziej niż miałam w metryce. Ale problemy, które na mnie spadły zmieniły mnie i moja twarz nie do poznania. Poza tym nie mam już tez radości z życia, mam duszę 80-latki i myślę, że to wpływa na mój wygląd. Chciałabym się kiedyś tak szczerze uśmiechnąć albo zaśmiać...byłoby jak kiedyś.;(

Gość gość
MOJA znajoma zaczela miec problemy HORMONALNE i bardzo zbrzydla..

Gość gość
Geny i używki