Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawie 3 latka w spacerówce.

Polecane posty

Gość gość
Ja polecam Runnera z euro cart, spokojnie w nim jeszcze dziecko pojeździ, nawet starsze.

Gość gość
Mam duże dziecko i kupiłam Scooner Navingtona. spacerówki z większa ilością miejsca dla dziecka nie znalazłam, do tego duży i łatwo dostepny kosz na zakupy. Ostatnio używaliśmy go gdy córka miała 2 lata i byliśmy na wakacjach, ale wtedy mogła w nim jeszcze nawet spać i głowa ani nogi jej nie wisiały :)

Gość gość
dla wiekszego dziecka wydaje mi sie ze spokojnie sprawdzi sie spacerowka Quantum marki euro-cart jest bardzo funkcjonalna i bezpieczna

Gość gość
ja jednak uwazam ze 3 letnie dziecko w wózku to porażka rodziców my mamy do przedszkola jakies 25 min drogi i chodzi po nózkach albo rowerem ale od poczatku ja uczyłam chodzić nie nosiłam jej nigdy no chyba że byla chora najlepsze jest to ze moja 3 latka jezdzi rowerem a 4 latki wozku no kaleki a nie dzieci w głowie mi sie to nie mieści a jak mi mówi że ja bolą nóżki to jej odpowiadam mamusie też bolą ale zaraz będzie na miejscu kupcie dzieciom rowerek biegowy będzie problem z głowy a nie wózki no ja pierdziele

Gość gość
zapomniałam dopisac że moje dziecko nie jest idealne twardy charakter

Gość gość
ostatnio widzialam w galeriach 6latki w wozkach...ledwo co tam weszly...nogi to zwisaly przez porecz i dotykaly ziemi,a glowa pol metra nad wozkiem....to jest dopiero widok

Gość gość
Gosciu z 21:56 - po co dajesz taki głupi przykład swojego dziecka? Autorka pisze, że do sklepu i z powrotem na 6 km, ty do przedszkola masz góra 1,5 km. Widzisz różnice? poza tym autorka na pewno mieszka na wsi, może nawet nie ma chodnika, więc musi iść poboczem. 6 km z małym dzieckiem, to ok. 2 godziny. Która miałaby ochotę iść 2 godziny w deszczu, śniegu i wietrze. Ale zapomniałam, wasze dziec***ewnie poruszają się w tempie mistrza świata w maratonie. :o