Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny na zwolnieniach chorobowych. Wypłacał Wam ZUS na czas?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi tu o osoby, które pracują w małych firmach i wypłata nie idzie od pracodawcy, tylko bezpośrednio z zusu.

Gość gość
Kolejny Twój temat??? Może byś się tak ogarnęła???

Gość gość
na początku miałam opóźnienie na pierwsza wplate za listopad czekałam długo bo prawie 5 tygodni ale już by wyrównali za 3 zwolnienie szybciutko i teraz już na bierzaco

Gość gość
gość dziś na początku miałam opóźnienie na pierwsza wplate za listopad czekałam długo bo prawie 5 tygodni ale już by wyrównali za 3 zwolnienie szybciutko i teraz już na bierzaco x A Ty lepiej żebyś się nie rozmnażała....

Gość gość
gość 9;59 BO CO?

Gość gość
Bo istnieje ryzyko, że cymbał urodzi cymbała.

Gość gość
a dlaczego uzasadnij ?

Gość gość
Skoro nie wiesz to nie jest to ryzyko tylko pewność.

Gość gość
nie potrafisz uzasadnić ;-D

Gość gość
ŚMIESZNA Jesteś i to słowo rozmnażać :-o

Gość gość
Mnie przejeli od pracodawcy 25.10. i przelew z ZUS-u miałam 25.11. A teraz grudzień i też jestem ciekawa jak będzie w tym m- cu.

Gość gość
gość dziś ŚMIESZNA Jesteś i to słowo rozmnażać pechowiec.gif x Słowo jest śmieszne? A może nie wiesz co oznacza?

Gość gość
hehe dalej mnie rozbawiasz a i post do którego się odniosłam nie jest mój w roli ścisłości :-D

Gość gość
gość dziś hehe dalej mnie rozbawiasz a i post do którego się odniosłam nie jest mój w roli ścisłości smiech.gif x Jeśli nie Twój to mała rada: Ty też się nie rozmnażaj :). I też pewnie nie zrozumiesz dlaczego :)

Gość gość
skarbie za późno już się rozmnożyłam :-D

Gość gość
na początku myślałam żeby znieważyć Cię słownie , ale tak mnie rozbawiły twoje wpisy że dawno się tak nie uśmiałam:-D te odpowiedzi tak serio:classic_cool:

Gość gość
a pieniądze przychodzą wam przekazem do domu, czy na konto? bo wolałabym tą druga opcję

Gość gość
gość dziś na początku myślałam żeby znieważyć Cię słownie , ale tak mnie rozbawiły twoje wpisy że dawno się tak nie uśmiałamsmiech.gif te odpowiedzi tak seriocool.gif x Wybacz, ale ktoś kto nie zna znaczenia słów, których używa nie jest w stanie mnie znieważyć :). To co napisze jest i pozostanie bełkotem :). Ps. współczuję dziecku.

Gość gość
co zrobić żeby przychodziły na konto, trzeba je podać w Zusie, pytam bo nie wiem, nigdy zys mi nie płacił chorobowego,

Gość gość
Ja dostałam wszystko dwa tygodnie przed porodem do tego czasu byłam bez środków do życia, żyłam tylko z oszczędności, dzięki bogu, że je miałam

Gość gość
. To co napisze jest i pozostanie bełkotem usmiech.gif 7 no nareszcie z sensem coś napisałaś ja też uważam że to co napisałaś jest bełgotem :-D:classic_cool: a tak na marginesie warujesz na cafee jak pies z tymi odpowiedziami buhaaaaa

Gość bełkotek
Co to za imbecylka od BEŁGOTU? na którymś temacie już cię czytam, a tam bełGot! ty durna analfabetko raz na zawsze zapamiętaj BEŁKOT przez "K"

Gość gość
bełgot to bełgot co za różnica niunia się zesrasz zaraz :-D i po co ci to dużo masz nadwagi ??

Gość gość
14 51 będę se pisać jak chce i co chce a ty S/P/I/E/R/D/A/L/A/J tyle możesz bo zabronić mi nie możesz :-D bełggggggot no denelwuj się oj bo się popłaczesz buhhhaaaa

Gość gość
czemu najpierw piszesz jako gość a potem jako bełgotek :-D nie dobra już się z was nie naśmiewam lach/ony i was nie denerwuje chociaż uwielbiam najbardziej to te błędy ornatograficzne jak wy się na tym skupiata nie to nie tak a to 😭 no konam :-D"-D

Gość gość
hej s/u/c/z/k/a gdzie jesteś 😭 warowałaś tak fajnie :9