Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewdzięcznasynowa

najgorsze prezenty od teściowej jakie dostaliście

Polecane posty

Gość niewdzięcznasynowa

zbliżają się świeta, a tym samym czas prezentów, również od naszych ukochanych teściowych. Szczerze mówiąc, już się boję :) Pochwalcie się, co dostaliście ciekawego do tej pory. Ja zacznę: woda toaletowa, której ona używa (czując ten zapach robi mi sie słabo) kubek z imieniem (tyle, że nie moim) :) piżama flanelowa, męska w rozmiarze XXL (noszę s) ostatnio majtki dla synka wieeeelkie (nie ma 2lat i nosi pieluchę)- przymierzyłam na siebie-dobre, tylko to bokserki z dinozaurem :) oczywiście zaraz się znajdzie ktoś, że niewdzięczna jestem itd, ale to naprawdę nie jest stara, biedna kobieta. Wydawałoby się, że normalna, mysląca. Ale co do prezentów, to ma "dar".

Gość renata86
Ja pare lat temu dostalam od tesciowej zloty pierscionek po jej mamie a moja corka jak to zobaczyla to spytala gdzie jest guma do zucia od tego pierscionka.

Gość gość
Jak nie z twoim imieniem to z czyim? swoim wlasnym :O?

Gość gość
Moja koleżanka dostała zestaw mop i środki czystości w tym płyny do czyszczenia podłog i pastę do czyszczenia łazienek

Gość gość
ja nigdy nic nie dostalam od tesciowej na swieta (zadne) a jestesmy 14 lat po slubie. Jakos nie tesknie za tym, wiem , ze nie ma kasy a ma nas 3 synowe (jeszcze jedna moze sie pojawic ) :) wiec nie daje nic zadnej z nas. Za to bardzi mi (nam) pomogla w opiece nad pierwszym dzieckiem - oboje zmezem pracujemy na 3 zmiany wiec o żlobku, potem przedszkolu nie bylo mowy. Bog jej zaplać.

Gość gość
gość wczoraj aleś ty prosta dziewucha, jak świński ogon.Nie Bóg jej zapłać a ty jej być wdzieczna dobrym słowem i uczynkiem.

Gość gość
gość wczoraj wniosek,ze dziewczę ma brud w domu więc teściowa kupiła co nie co ha ha ha