Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loczka86

Arthrotec forte, zadziałał?

Polecane posty

Gość loczka86

W środę o 20. 00 wziełam 4 tabletki dopochwowo, po trzech kolejnych godzinach znowu 4. Bolał mnie w nocy tylko troche brzuch ale nic więcej. rano wsadziłam palec i było troszeczke krwi, kolor bardzo jasny jakby wymieszany ze śluzem. Wczoraj rano wziełam 4 tabletki pod język i po 3 godzinach znowu 4. Nadal tylko troszkę pobolewa mnie brzuch. Miałam też wczoraj biegunke i ok 20.00 raz zwymiotowałam. Dziś sprawdziłam znowu palcem i to samo troszke są ślady krwi. Powiedzcie co mam dalej zrobić? Byłam na usg i jestem w 5 tyg, jest tylko pęcherzyk o długości 9mm, nie ma jeszcze serduszka. Błagam poradzcie mi coś

Gość gość
Jeśli nie poronilas to mogłaś uszkodzic płód co oznacza ze teraz decydujac się na urodzenie dziecko moze byc kalekie. Jest fundacja która pomaga kobietom w ciazy poszukaj w necie women on ... nie pamiętam nazwy

Gość gość
Women on web to jest ta strona poczytaj! Pomagają!

Gość loczka86
Chodzi o to że ja nie chcę urodzić tego dziecka. Jestem sama, nie mam pracy, nie poradzę sobie :( co zrobić żeby zadziałało?

Gość gość
Zamow zestaw z Women help Women. Mysle ze twoja proba z arthro się nie powiodła-przykro mi ale to się często zdarza przy tym leku.

Gość loczka86
jest pęcherzyk 9 mm ale nie ma jeszcze serduszka. tabletki wogóle pomogą?

Gość gość
Pomogą z tej strony women. Jak nie masz kasy to napisz ze wplacisz symboliczną kwote i oni wyślą.