Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małakarotka

Napisać mu że tęsknię? Jesteśmy po rozstaniu

Polecane posty

Gość małakarotka

My już któryś raz rozstajemy się i schodzimy. Ale tym razem było inaczej. Po takich awanturach rozstaliśmy się na miesiąc. Ja zaczęłam pisać z innymi facetami, on z dziewczynami. Mówił, że się będzie umawiał. Ale wiem, że to wszystko było po złości. Tydzień temu napisałam mu, że tęsknię za naszymi żartami, leżeniem w łóżku itp. On napisał, że też za mną cholernie tęskni. Pracujemy razem, więc zachowujemy się w stosunku do siebie jak kumple. Śmiejemy, rozmawiamy itp. Czasem on dzwoni do mnie, smsuje ale nie tak jak dawniej. Czasem mu coś napiszę, a on mnie 'wstrzymuje' i odpisuje nawet po kilku godzinach. Ja wtedy wariuję i myślę, że jest z kimś innym, dopowiadam sobie. Kilka razy się spotkaliśmy, było zabawnie jak zawsze z nim. Ale mimo wszystko bywa oschły. A to on dużo zawinił, bardzo. CZY MAM MU NAPISAĆ, ŻE TĘSKNIĘ? Czy tylko się zbłaźnię, poniżę? A on będzie miał radoche, że dziewczyna o niego walczy? Bo on o mnie walczył tylko raz po kłótni. Zawsze uważał, że to moja wina itp. Wiem, że on mnie kocha. On ma 30 lat a ja 25. Proszę o radę.

Gość gość
tak pisz do niego i się upokarzaj

Gość gość
ja pisałam i strasznie żałuję.