Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły gdyby w świeżym związku doszło do tylu tego typu sytuacji.

Polecane posty

Gość gość
Pewnie widzial jak to mamusia robi, wiec tyle wie :P

Gość gość
Jedni faceci wolą zimne karierowiczki które zarabiają 5 tysięcy ale nie mają czasu na dziecko czy na to żeby posprzątać w domu bo im się tipsy zniszczą, ale są tez tacy faceci co wolą kobietę która nie zarabia kokosów ale jest skoncentrowana na rodzinie, na domowym ognisku, która na krótki paznokcie bo w domu i porsprząta i ugotuje. Ty kierowniku zapewna masz panią z tipsami która tak jak ty skoncentrowana jest tylko i wyłącznie na zarabianiu. Nie sadzę aby taka kobieta była lepsza od tej co mniej zarabia ale jest bardziej ludzka, ciepła i rodzinna

Gość gość
to źle sądzisz! pani kierowniczka pracuje tyle samo czasu ile pani, która pracuje na kasie czy na produkcji, więc dla dziecka i na sprzątanie w domu mają tyle samo czasu z tą tylko różnicą, że kierowniczkę stać na wynajęcie kogoś do sprzątania i może mieć jeszcze więcej czasu dla dziecka (ja właśnie tak zrobiłam) więc nie pieprz, że jak kobieta więcej zarabia to nie ma uczyć - żałosny polski stereotyp!

Gość gość
ale bez sensu jest wmawianie autorce że zasługuje na złe traktowanie faceta bo mało zarabia Wtrącił się jakiś przygłup ze swoim wpisem i się ciągnie. skończcie usprawiedliwiać i bronić faceta , bo takie rzeczy tylko w Polsce że jedna kobieta wyzywa drugą że za mało zarabia i facet ma prawo nią gardzić. Skończcie ten temat. Jeśli facetowi ona ma nie pasować bo mało zarabia niech odejdzie, po co żyje z nią i poniża ? Upokarza ją w życiu codziennym , ona straciła poczucie swojej wartości. Gdybyście wy dużo zarabiający byli tak nowocześni jak chcielibyście to wiedzielibyście że w tym kraju jest wolność i każdy decyduje o swoim życiu, są osoby które świadomie rezygnują z gonitwy za pieniądzem żeby stworzyć ciepły kochający dom rodzinny.

Gość gość
do osoby ktora opisala jak po 10 latach mieszkania razem facet porzucil kobiete bo poznal ladniejsza i mlodsza.w jakiej miejscowosci sie to dzialo?Wypisz wymaluj historia mojego kuzyna.A ciotka byla zachwycona ze ma taka sliczna i mlodziutka synowa.Z tamta "stara ropucha" w jego wieku nie chcial slubu, a z mloda i ladna szybko sie ochajtal i nawet moich rodzicow (bliska rodzina ) na slub nie zaprosil bo stare zgredy to zadna atrakcja na weselu.Bylo im przykro

Gość gość
Mialam takiego pana czepialskiego opierdziel o wszystko w kolko nie tak sie zachowywalam nie tak wygladalam.odejdz!

Gość gość
Autorko uciekaj!Koles i tak zwinie kite do innej jak tylko nadarzy sie okazja.Co to za zwiazek?Z braku laku?Nie daj sie tak traktowac,on ma cie za glupia,pusta lale do wybzykania i olania.Twoja intuicja cie nie myli,nie marnuj czasu.Wyprowadz sie,zerwij kontakt niech kretyn trafi na taka co bedzie go po jajach kopac.Trzymam kciuki i powodzenia.

Gość gość
wiem ze ciezko jest po prostu zakonczyc, bo nadal go kochaz a poza tym wierzysz ze ludzie sa dobrzy i on tez i moze sie zmieni.Pewnie marzyz o tym zeby ci wystawil walizki za drzwi i sam podjal decyzje.Mysle ze powinnas sie postawic, nie gotowac, nie prac, isc na jaki kurs zawodowy czy jezykowy i tam spedzac cale dnie i obserwowac postepy sytuacji, albo on sie zmieni albo cie rzuci i bedziesz wolna

Gość gość
to nie jest normalne zachowanie faceta który kocha swoją kobietę

Gość gość
mam tez takiego zimnego drania, mam wrazenie ze on mnie wcale nie kocha