Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciązy.. ale nie chce tego dziecka

Polecane posty

a dlaczego mialaby nie miec wiecej dzieci ?urodzi jak bedzie gotowa na to a nie na sile.Jak podejmie swiadoma decyzje to nie wpadnie w depreche po tym na pewno

Gość gość
wiedziała czym jest sex i jak się zabezpieczyć a skoro tego nie zrobiła to powinna wziąc odpowiedzialność za swoje dziecko tak dziecko, na własne życzenie je ma oczywiście tatuś tez musi się poczuć alimenty na przykład

wiekszosc tu to zaklamane su/k/i taka prawda grube zaniedbane wstretne baby nie sluchaj sie autorko

zadne zabezpieczenie nie daje 100%pewnosci to raz a dwa to na jakim ty swiecie zyjesz co dostanie 500 zl alimen.i ma za to wyzyc z dzieckiem wez nie gadaj przerabane samej chowac dziecko bedzie zlowac ze sie zdecydowala

Gość gość
to jest embrion i w tej fazie nie przypomina czlowieka, nie ma ani mozgu ani serce mu nie bije. w Niemczech usuwa sie do 12 tc bez problemu! Nikt nie zmusza kobiety zeby urodzila skoro nie chce. To nie katoland. ale ile ludzi tyle opinii...

Gość gość
gruba zaniedbana to jesteś może ty, mącisz jej w głowie

Gość gość
A skąd nawidzone dewoty wiedza ze ona bedzie za komorkami kiedys plakac? Albo ze bedzie chciala jakies bachory potem miec? Moze nie. Same wrozbitki i samarytanki a jak pomoc trzeba bo dzidziusius na swiecie wtedy radz sobie sama no bo przeciez po co rodzila, hipokrytki.

Gość gość
19.53 a czemu po tatusiu nie cisniesz? ona ma sobie znaiszczyc cialo, biust do ziemi, rozstepy na brzuchu, 9 miesiecy wyrzeczen, potem bachor, laktacja, kolki, zabkowanie a tatus co? Alimenty? Zaplaci 200zl i dalej bedzie mial w d***e

nie nie jestem:) nie mace a doradzam i pisze co ja bym zrobila na jej miejscu

Gość gość
podejrzewam że w ogóle się nie zabezpieczyli i po prostu wpadli dziewczyna ma ok 25 lat albo więcej więc to nie jest nastolatka, niech bierze się za siebie i dziecko...

Gość gość
alimenty to dwiescie zl chyba ze tatus z dobrego serducha da wiecej a raczej nie da bo co go bekart obchodzi? jak juz mowilam zlozcie sie dla autorki na tego bekarta i to tak przynajmniej 5 lat zycia jej zapewnijcie wtedy nie bedzie miala problemu usuwac czy rodzic toto. ale na taki gest was nie stac tylko ladnie to brzmi jak sie napisze urodz nie usuwaj dzieciuszka dzidziuska czy jak to tam bylo

Gość gość
No ale bedac ze soba 8 lat i zaliczyc wpadke to nic takiego? gorzej z takim pierwszym lepszym a ze uj po 8 latach okazal sie palantem to autorka nie musi ciepriec za jego bledy. usun i zyj wlasnym zyciem

Gość gość
a ile kochane macie lat że jej tak doradzacie? Biust do ziemi i rozstępy ? Jakoś urodziłam i wyglądam jak z przed ciąży....

pewnie masz racje ze w ogole ale unas to kosciol warunki dyktuje same dewoty dlaczego takie niemcy czy inne panstwa dopuszczaja mozliwosc usuniecia plodu taaakkkk plodu bo to nie dziecko jeszcze w wiekszosc***anst nawet sie nie podtrzymoje ciaz do 4 mies a unas poleci taka w 5 tyg i juz dziecko jej umarlo szkoda ze pomnika nie wystawi

Gość gość
4 tydzień to najlepszym rozwiązaniem jest aborcja farmakologiczna,są OFICJALNE strony na ten temat ,załatw tabletki ,możesz się dowiedzieć jakie mają być ,zamówić ,otworzyć paczkę przy listonoszu sprwdzić czy cię nie oszukali i nie wsadzili do paczki witaminy c

tez po ciazy wygladam normalnie no ale akurat nie o wyglad sie rozchodzi tylko o wychowanie i kase co samej robic jak dac rade i jescze jedno to ze ty ona ja kowalska wyglada normalnie to taka pani jasinska czy inna juz nie wiec nie regula

Gość gość
urodz to dziecko,a jak nie bedziesz miala "siły" na to dziecko to oddaj GO do adopcji,ale nie zabij.....ja to zrobilam 28 lat temu i do dzisiaj nie moge sobie tego darowac......;( Przemysl i posluchaj swojego sumienia !m

Gość gość
do kościoła nie chodzę i jakaś wierząca strasznie też nie jestem, i wcale nie mówię tego ze względów religijnych, po prostu jestem matką i wiem co to znaczy dziecko

Gość gość
gość dziś a ile kochane macie lat że jej tak doradzacie? Biust do ziemi i rozstępy ? Jakoś urodziłam i wyglądam jak z przed ciąży.... x oczekujesz oklaskow? wiekszosc rozplodowek ma wlasnie cyce do ziemi i sztuczna szczeke albo "szczery" usmiech, nie mowie juz o rezerwanej i pozszywanej dolnej czesci ciala bo jakis bachor chcial wylezc

Gość gość
Mnie ciaza cholernie zmienia wiec to nie regula. Sa kobiety, ktorych wyglad powaznie ucierpial w ciazy wiec nie pitol, zo skoro Ty wygladsz tak samo to reszta tez musi.

Gość gość
koleżanko wyżej 28 lat temu to sobie robiłaś skrobankę a teraz są inne sposoby tylko nasza moherowa polska jest zacofana

Gość gość
a czy wygląd jest najważniejszy? jakie wy głupie jesteście jak usunie nie będzie mogła sobie tego darować do końca życia

to skoro wiesz co znaczy dziecko i ja wiem to tez wiesz ile trzeba poswiecic,choroby,kolki,noce nie przespan,koszty wiec wsparcie i pomoc potzrebna nie tylko finans.ale i psychiczna chyba sie zgodzisz nie ?

Tak usunie a za rok dwa albo 10 będzie płakała dlaczego ja to zrobiłam, x juz ty sie tak nie mart co ona bedzie za rok , dwa lub 10 robila , pilnuj swojego sumienia

Gość gość
gość dziś do kościoła nie chodzę i jakaś wierząca strasznie też nie jestem, i wcale nie mówię tego ze względów religijnych, po prostu jestem matką i wiem co to znaczy dziecko x to może idź do swojego dziecka i się nim zajmij, bo jeszcze na mróz ci wyjdzie :-)

Gość gość
Dziewczyny, tutaj każda jej doradza,żeby urodziła,ale przecież to nie wy będziecie się tym dzieckiem zajmować tylko ONA i ona będzie na nie płacić. Gderać to łatwo , a może ona nie ma warunków do tego i co potem? Kolejne dziecko skazane na nędzę albo dom dziecka?

Gość gość
przy naszych cudownych przepisach moze dostaniesz 200zl alimentow orzeczone! ale nie licz ze komornik je tobie da...ja nie mam alimentow od lat bo tatus syna jest cwany i pracuje na czarno...od poczatku musze sama nas oboje utrzymac z jednej marnej pensji...bedziesz miala przewalone, a jesli ci rodzina nie pomoze, mozesz przymierac glodem ja ja z moim synem kiedys..tak ze nie licz na pomoc od dewot czy panstwowych instytucji..ale to twoja decyzja