Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajdziecieminutkedlaali

napiszcie prosze w ktorym tygodniu ciazy urodzilyscie

Polecane posty

Gość znajdziecieminutkedlaali

poswieccie mi minutke i napiszcie mi w ktorym tygodniu urodzilyscie ? ja koncze 39, w poniedzialek zaczynam 40 i juz tak strasznie mam dosc :( bol kregoslupa jest straszny, opuchlizna w miejscach po zlamaniach na nogach nie daje mi spokoju, jestem wyczerpana totalnie...

Gość gość
Znam ten ból.. Urodziłam w 42tyg. Mimo że synek pchal się na świat dwa razy za wcześnie. Głowa do góry jeszcze troche

Gość gość
38t 2 dni a drugie 39t 2 dni...

Gość autorkaali
tu autorka, dzieki dziewczyny, moze ktos jeszcze cos skrobnie :) ?

Gość gość
41.3d

Gość autorkaali
uhhhh, ja juz nie moge.. nie iwem co nasciemniac w szpitalu zeby mi wywolali jak minie 40 tydzien :P

Gość autorkaali
oprocz puchnacych nog ktore sa po zlamaniach mam jeszcze wade wrodzona reki ktora sie strasznie pogorszyla z powodyu ciaz(wada wrazliwa na hormony i zwiekszona ilosc krwi) i reka jest tez cala opuchnieta, chyba im powiem ze juz nie daje rady tak chodzic bo czuje sie jak kaleka jakas :/ apropo reki to wada jest bardzo widoczna i nikt nie podwazy ze jest mi juz ciezko :(

Gość gość
Naprawdę, lepiej urodzić samemu, a nie po wywoływaniu. Skurcze Skurcze po oxy są bardziej bolesne

Gość gość
A lekarz nie mówił o jakiś wskazaniach dotyczących cc?

Gość gość
37 tyg. odeszly mi wody,zero skurczy po 12h dostalam oksytocyne i od tamtej chwilii minęła godzina a moja córka była na świecie wiec roznie to bywa ja sie ciesze ze mi podali bo takto nie wiem ile bym jeszcze chodzila i czekala... bolało godzine naprawde ciezkie skurcze i jeszcze ktg podlaczone ale zaraz kazała mi przec i gdyby nie to ze nie umiałam albo mialam za malo sily to pewnie urodzila bym jeszcze z 15minut wczesniej.

Gość jeleniuch
40 tydz., dokładnie w dniu przewidywalnego terminu :)

Gość autorkaali
bylam u specjalisty od tej wady i powiedziano mi ze nie powinno byc prblemu z naturalnym porodem . byl to jeden z najlepszych specjalistow dziedzinie takich wad... dzisiaj zauwazylam ze ruchy dziecka s tak jakby ociezale , takie zamulone i juz zaczynam sie troche martwic :(

Gość gość
Ja urodziłam w 32 tygodniu. Uwierzcie ze wolałabym urodzić po terminie nawet w 42 tygodniu :/

Gość gość
41 tydzien i 3 dzien w pon mialsm masaż szyjki a we wtorek juz trzymalam synka w ramionach