Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsss

Pytanie do studentów.

Polecane posty

Gość gośćsss

Studiowała parę lat temu, studia skończyłam, ale nie podeszłam do obrony mgr. Więc teraz dziekan nakazał mi zaliczać dwa przedmiotu dokońca roku akademickiego. Nie ma wsród tych przedmiotów seminarium magisterskiego, albowiem, miałam je zaliczone w tamtych latach co kończyłam studia. Czy w ogóle seminarium magisterskie jest normalnym przedmiotem tak?Teraz pytanie, czy i tak musze chodzić na seminarium do osoby, która jest obecnie moim promotorem(wcześniej był ktoś inny), czy wystarczy, że będę z nim sie spotykała na konsultacjach? Jako, że dziekan nie wskazał mi seminarium do powtórki!!

Gość gość
pomocy

Gość gość
a pracę masz napisaną?

Gość gość
a co to ma do rzeczy?seminaria mam zaliczone, ale pracy magisterskiej nie mam napisanej, w trakcie pisania, w sensie, nie musze miec oceny z seminarium bo przepisali mi i zaliczyli z tamtych lat seminarium, tylko czy promotor zgodzi sie zeby mnie indywidualnie prowadzic

Gość gość
Przewaznie, jest ze sie to seminarium powtarza.., a mi nie kazali, a niedawno sie reaktywowałam na dniach i nie wiem jak mam to rozegrac..

Gość gość
jak nie napisałaś pracy to musisz normalnie chodzić do nowego promotora normalnie i pisać pracę. jak moglaś dostać wpis z seminarium skoro pracy nie napisałaś? :/

Gość gość
kto napisze mi pracę zaliczeniową z Socjologii ? zapłacę :) oczywiście żaden plagiat bo ten mogę sobie sprawdzić praca na 7 stron najmniej 5 podawać maile kto chce zarobić :)

Gość gość
Taka była Pani dr. dziwina, ze wpisała mi ocene z seminarium mimo, ze praca napisana nie była, a dziekan zaliczył mi seminarium

Gość gość
/ 'o_o`| |

Gość gość
Socjologia? po co w ogole taki gowniany kierunek studiowac?????