Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

puste jajo płodowe 2 razy

Polecane posty

Gość gość

Co robic? 2 razy puste jajo płodowe, dwa razy zabieg. Czy jest jeszcze szansa na zdrową ciążę? Czy komuś się udało? Jesteśmy jeszcze przed badaniami. Jest mi źle, bardzo pragnę dziecka razem z mężem. Mam 22 lata a mąż 25. On to chyba gorzej znosi, martwię się o niego.

Gość gość
Jestescie mlodzi jeszcze sie uda:-)

Gość gość
Co wam sie tak spieszy? 22 lata i juz dziecko :O?

Gość gość
A to twoja sprawa,chcą to się starają. Nie,lepiej niech się wezmą jak będzie stara 40 letnia baba.

Gość gość
Hahaha wiadomo...nie ma żadnych ambicji to sie nadstawia zeby ja zapłodnić. Proste ;)

Gość gość
no bo tak pisze jakby miała 40 lat i juz nie miala szansy na ciaze, a to przeciez mloda dziewczyna pewnie ledwo po studiach

Gość gość
Po studiach?? Chyba ledwo zawodówkę zrobiła :/ i dawaj rozkladaj giry :D

Gość gość
Miałam tyle lat jak urodziłam córkę, Zdazylam ja wychować,zrobić karierę . Jak sie chce to wszystko się da. Poza tym,nie każdy musi mieć wielkie ambicje. Jak chce sie spełniać w domu,to jej sprawa, i nic ci do tego.

Gość gość
Czy to cos zlego ze w tym wieku sie chce miec dziecko?postawcie sie w jej sytuacji moze kiedys wy bedziecie miec problem z ciaza i ktos was wysmieje.a skoro sie smiejecie to.jestescie mniej dojrzali niz ta dziewczyna.a w kolo jest pelno ludzi co wpady zaliczaja a autorka tekstu chce a nie moze miec dziecka

Gość gość
Pozatym ciekawe ktora z osob tu piszacych byla dziewica w tym wieku?pewnie zadna...

Gość gość
Ludzie mają taki pogląd a nie inny,bo wiekszość takich młodych matek to niewykształcone kobiety , którym nie chce się nic w życiu robić i wolą sobie narobić dzieciaków i siedzieć w domu przez całe życie.

Gość gość
Mam kolezanke ktora zaliczyla wpade majac 18 lat dzis ma 28i czworke dzieci.oboje z mezem pracuja i sa bardziej szczesliwi niz niejedna bezdzietna para...wiec niekoniecznie mlode matki to nieroby.bo dziecko sie tez samo nie wychowa.a jest przy niemowlaku wiecej roboty niz niejeden zrobi w ciagu 8godzin.bo majac male dziecko to etat 24godz na dobe...

Gość gość
Mam wszystko co jest potrzebne do przyjęcia dziecka na świat. Ambicje mam bardzo duże właśnie dlatego że pragnę tego małego cudu. Nie dla każdej 22 latki liczą się tylko dyskoteki i zabawa. Mam dom Męża z którym jestem z miłości i z którym chcę mieć dużą rodzinę. To dlaczego mam nie mieć tego Skarba Małego?

Gość gość
No dyskoteki nie,ale dobra praca i pieniadze sie licza dla wiekszosci...

Gość gość
'Skarbie mały' to moze zajmij sie teraz swoją edukacją żeby temu dziecku coś zapewnić w życiu. A nie siedzisz i rozkminiasz czy cie gach zapłodnił czy nie :/

Gość gość
Ani pierwsza ani druga ciąża nie była wpadką, obie były planowane i wyczekiwane. Młoda kobieta chce dziecka to tylko oznaka że na nic innego jej nie stać że ma małe ambicje?

Gość 2 raz zawsze lepiej
Staralismy sie 2 razy. 1 miesiać według kalendarzyka i nic nie wyszło. 2 miesiac według intuicji podwójnego jajeczkowania. poprawione i w ciązy :D..

Gość gość
Tak, dokładnie taka to oznaka droga pani:)

Gość gość
Niech jej tam natrzaska dzieciaków, bedą chodzić wesoło do mopsu po zasiłki i liczyć kasę na chleb:D

Gość gość
Edukację mam bardzo dobrą, pracę też. Niczego nam nie brakuje oprócz dziecka. Nie zastanawiam się czy mnie Mąż zapłodnił czy nie. Tydzień temu straciłam ciążę.

Gość gość
Pytanie do autorki: co robisz na codzień? Uczysz sie? Pracujesz? Bo wyglada jakbys nie miała pomysłu na swój rozwój zawodowy albo była zbyt leniwa zeby pracować dlatego myślisz o dzieciaku. W końcu 'jestem w ciąży to jak mogę pracować??' :D

Gość gość
Edukacje ma bardzo dobra - skończyła gimnazjum za 3 podejściem ;)

Gość gość
Też mam takie wrażenie, ze dziewczyna nie ma pomysłu na siebie dlatego tak jej sie spieszy

Gość gość
G****o was powinno obchodzić, jaką dziewczyna ma szkołę i ambicje... Czujecie się lepsze, jak komuś pociśniecie? Dowartościowuje was to? Aż mi przykro, że żyje w tak zawistnym społeczeństwie... :/

Gość gość
Nie chciałabym dziecka a byłabym w ciąży to bym była szmatą co rozkłada nogi i nie wie nic o antykoncepcji.

Gość gość
Pracuję, uczę się i dobrze mi się powod******ażdej sferze życiowej.

Gość gość
Pisze nawet normalnie wiec nawet jesli nie ma wykształcenia wyższego to brzmi ok. Moja siostra jak zachodziła w ciaze to robiła testy codziennie. Jak jej w koncu pokazał test dwie kreski i pochwaliła mi sie ze jest w ciazy na moje pytanie ktory to tydzien ona odpowiedziała ze pierwszy dzien bo wczoraj jeszcze kreski nie było a dzisiaj juz jest. No padłam

Gość gość
Pracuję, uczę się i dobrze mi się powod******ażdej sferze życiowej. To że ktoś chce dziecka jest młody nie znaczy że nie ma szkoły pracy i ambicji.

Gość gość
Rozumemiem Twoją siostrę. Każdy myśli że zajść w ciążę to jeden numerek i już. A potem przychodzi co do czego i rozczarowanie.

Gość gość
Zanim napiszecie głupią odpowiedź przeczytajcie temat.