Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośće

zsunieta prezerwatywa Eh

Polecane posty

Gość gośće

Witam mam trochę stracha ... po prostu opiszę całe zdarzenie. Uprawialem seks z dziewczyną w prezerwatywie jednak po stosunku dodam że doszedłem w niej zauważyłem że prezerwatywa była nie całkowicie zsunieta tylko góra prezerwatywy była tak jakby trochę zwisala pierścień prezerwatywy normalnie znajdował się na dole tak jak powinien. I pytanie czy w takiej sytuacji ryzyko zajścia w ciążę jest duże dodam że były to jej dni płodne. Prezerwatywa raczej nie pękła. Proszę o pomoc normalnie zaraz oszaleje

Gość gość
W takiej sytuacji trzeba isc od razu po tabletke po a nie sie glupio pytac. Lepiej zapobiegac niz za miesiac płakac

Gość gość
Tak to jest jak na małego kikuta zakłada się za duże prezerwatywy

Gość gośće
przykro mi ale to wstyd kupować mniejsze na mojego ptaka :o

Gość gośće
Czyli ryzyko ciąży w takim przypadku jest duże?

Gość gośće
Na tabletki jest już niestety za późno. Dodam że dziewczyna miała ostatnio owulacje jakieś 2-3 dni temu i ostatnio to znaczy wczoraj znowu bolało ją podbrzusze. Czy to może oznaczać ciąże ?

Gość MIelon
Odpowiedniego rozmiaru gumki można kupić w necie. Ja kupuję w sklepie dyskrecja. Można dobrać wielkość gumki i wtedy nic się nie zsuwa. Mają takie jak My Size i podany rozmiar. Naprawde super, lepsze od tych najbardziej popularnych.

Gość gośće
Mam 16cm w zwodzie szerokość niewiem jak to mierzyć :-\ . Eh to naprawdę jest mała długość ?mam 18 lat czy jest szansą ze on jeszcze urośnie ?