Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamgo3490741994

Boli gdy zbyt mocno uderzy

Polecane posty

Gość kochamgo3490741994

Mam 25 lat, mąż 28. Jesteśmy razem od 7 lat. Kocham go bardzo. W każdym związku są momenty i dobre i zle. Przechodząc do sprawy.. Z moim mężem kocham się bardzo często, porządnie jest ogromne ;) Mam tylozgiecie macicy i czasem boli. Nie patrząc na to mąż jest zbyt dobrze obdarzony. Jest naprawdę duży. Gdy dochodzi do czegoś czasem bywa tak że uderzy tak mocno że aż prawie płacze :( oczywiście staje potem i robi delikatniej . Ale często zdarza się tak że musi przyspieszyć i robi to naprawdę bardzo boleśnie :( mówię mu o tym, ale takie coś zdarza die często,jedynym słowem "zapomina" się. Czasem łzy wyjdą. Ale nie każde mu przestawać jeśli widzę że już prawie i finish. :) Co mam zrobić by tak bardzo nie bolało? Facet dosc często "przesadza" :-\

Gość helenka1973
nie spij z nim, skoro slowa nie pomagaja po prostu bym zrezygnowala z sexu na jakis czas, zeby dac mu do zrozumienia, ze dla mnie to naprawde bolesna sprawa i nie moze wkolko o tym zapominac.

Gość gość
moze poczytaj troche o innych pozycjach wskazanoch przy tylozgieciu macicy i duzym czlonku partnera. istnieja takie pozycje ktore pomoga zminimalizowac odczuwanie bolu

Gość kochamgo3490741994
Dziękuję :-) poczytam pocZytam :)