Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście jak faceci są wybredni co do wyglądu kobiet

Polecane posty

Gość gość
drogie panie, co by tu wam powiedzieć? sorry - takie życie;p

Gość gość
debilu z dziś Nie umiesz zrozumieć słowa pisanego. Ja nic nie pisałam o wadze ani o tym, że jestem brzydka. Co za tęępota. Naprawde szkoda mi słów. Ja chyba śnię, twoja głupota nadaje się do zbadania przez jakiegoś naukowca bo jest powalająca.

Gość gość
Jestem załamana poziomem głupoty tutejszych "panów" nic nie rozumieją i ciągle pisza coś o wadze. I to jeszcze komuś kto z wagą nie ma problemu hahahahahahahahah kabaret.

Gość gość
gruba zawsze może schudnąć :p był czas że przytyłam i byłam przy kości potem szybko schudłam i dzisiaj jestem szczupła, mam duże wcięcie w talii, ogólnie ładnie wymodelowałam sylwetke i na takich kretynów którzy nazywaliby mnie wcześniej grubą i gorszymi tekstami, olałabym ciepłym moczem

Gość gość
gość dziś jak byś była ładna, to byś nie lamentowała w tym temacie tylko cieszyła się urodą i zainteresowaniem płci przeciwnej

Gość gość
gość dziś No właśnie mówię! nie da się tu podyskutować normalnie, bo nie rozumieją o czym jest wątek, i ciągle pierdzielą o nadwadze :D

Gość gość
ładne też wyzywają, zwykłe i ładne, i brzydkie, wszystkie niestety. Spotkałam się nieraz, oiektywnie ładne kobiety wyzywają w necie, czasem w realu. Szkoda mi wszystkich kobiet, bo wszystkie jesteśmy poddawane takiej chamskiej ocenie.

Gość gość
Pytanie: ile z was, dziewczyny, dostało złośliwe komentarze odnośnie wyglądu od chłopaka/kolegi, a wiecie, że jesteście atrakcyjne i macie powodzenie?

Gość gość
gość dziś trzymajcie mnie, co za debil, ja śnię, mój post jest o tym, że nie chcę być ciągle oceniana przez takich prymitywów jak ty, nie chcę waszych gooownianych prosackich "komplementów", chce normalnie wyjść po bułki i nie zwracać na siebie uwagi, poruszam problem, którego ty swoim jedym neuronem jakim masz w pseudomóżdżku nie umiesz pojąć więc już nie będę tracić czasu, prędzej mój pies zrozumie o czym piszę niż ty, nie pozdrawiam człowieku o intelekcie ameby

Gość gość
gość dziś Ja pier..... jaki tekst długo nad tym myślałaś? Skoro rzucasz się w oczy to musisz być piękna albo w ręcz przeciwnie ale raczej to pierwsze skoro ktoś Cię zaczepia bo raczej paskudztwa nikt by nie zaczepiał. Nie zmienisz tego poruszając temat na forum a nawet odwrotnie.

Gość gość
to sie ubieraj skromniej dziewczyno jak nie chcesz zaczepek

Gość gość
Ubieram się normalnie i do mnie też się do******lają

Gość gość
a kobiety to nie zwracają uwagi na wygląd faceta?

Gość gość
To jak w chlopakach do wziecia. Siedzi taki Bandziorek co nawet zebow nie myje i mowi ze kobieta musi mniec tu i tu ....ten serial to kwintesencja wymagan chlopow. Nie dla psa kielbasa buraki. Prawdziwy NORMALNY facet w zyciu nie powie o kobiecie w sposob uwlaczajacy, z reszta to sie tyczy tez kobiet. Debile...Debile wszedzie....malo to ludzi i kobiet i mezczyzn ktorzy nic soba nie reprezentuja a maja sie za Bog wie co...o na przyklad zapraszam na rozmowy w toku...no burdel na kolkach :/

Gość gość
Faceci? ha ha ha. No błagam. Facetowi podoba sie większość dziewczyn w wieku 20-30 lat . Tych starszych również sporo. Kobiety są wybredne, nie masz 180...kosz, nie masz muskulatury... kosz, brak ładnej buźki... kosz i musisz sie nieźle nagimnastykować by się jakiejś wtedy spodobać.

Gość gość
Dla mje najwarzniejsze aby była fajna dupa i wygolona pipa.