Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście jak faceci są wybredni co do wyglądu kobiet

Polecane posty

Gość gość
to trochę tak samo jak ponieważ konkurencja duża a biznesmenów coraz mniej to grube bezkrytyczne wobec siebie pokurcza zakładają obcisłe leginsy czy w ogóle obcisłe spodnie i obrzydzają widokiem swego dupska okoliczności miejsc publicznych. wszystkie marzą o biznesmenie bogatym przystojnym księciu a jak pochwa zwisa już spod mini spódniczki to lepią się do każdego kto cieplej na nie spojrzy. te same mechanizmy u obu płci

Gość gość
gość dziś jest dużo rzeczy których nie mogę mieć a jednak oceniam. Bo niby czemu nie miałbym? Jak widzę piękny pałac za granicą to też powiem że jest piękny (choć mnie na niego nie stać). Albo obraz w muzeum za parę milionów $ - też go oceniam

Gość gość
gość dziś nie mówię o takich rzeczach :D w ogóle do widzenia idiotom, ktorzy nie rozumieją idei wątku a ten wyżej, no to niezły jesteś, jak porównujesz piękną kobietę do rzeczy. Widać właśnie, jak szanujecie drugiego człowieka

Gość gość
ale twoje zdnie nic nie znaczy dla tej osoby, więc odp..... sie od niej

Gość gość
Jak tak chcesz wszystkich oceniać to też będziesz oceniany. Na ogól jest tak, ze oceniają męskie pasztety. Przystojni faceci się w takie cos nie bawią bo po prostu żyją swoim życiem i maja te kobiety, które chcą.

Gość gość
co do porównywania kobiet do rzeczy to przecież ogrom kobiet marzy, żeby tak na nie patrzono. Np. po co dziewczyny chcą zostać modelkami? Przecież to jest chodzący wieszak na ubrania.

Gość prawictwo pospolite 125
nawet biedni ludzie lubią ładne rzeczy , niedostępne dla nich . Biedny facet spi ze swoją przecietną laską bez wcięcia w talii , ale po cichu marzy o supermodelce... z wielkimi naturalnymi piersiami , wielkim tyłkiem , szczupłymi udami i duzym wcieciem w talii . Marzenia nic nie kosztują , nawet jesli się nie sprełniają

Gość gość
Przystojni facec***aradoksalnie czesto maja brzydsze niz mogliby miec

Gość gość
Dobrze napisane, najczęściej komentują męskie pasztety , bo przystojniacy mają swoje super życie :) Dziwi mnie tylko, że kobiety się tym przejmują.

Gość gość
PORÓWNYWANIE człowieka do RZECZY... i wszystko jasne. Dla was kobiety to lalki do dmuchania i zabawy, a gra polega na tym, by zdobyc najładniejsza

Gość gość
PORÓWNYWANIE człowieka do RZECZY... i wszystko jasne. Dla was kobiety to lalki do dmuchania i zabawy, a gra polega na tym, by zdobyc najładniejsza x no widzisz, odkryłaś w końcu tą prostą zależność:D Choć nie do końca tak jest. Charakter i wykształcenie też się bardzo liczy. Zasada jest prosta - kobieta nie może być brzydka a czym ładniejsza tym lepiej:) ale lepsza jest mądra przeciętna niż głupia a piękna.

Gość gość
Prawictwo pospolite :D ty głupku pokaż tu albo tę dziwkę za 40 lat, albo Gessler kiedy miała lat 20 i wtedy ewentualnie porównuj

Gość gość
jak ta ambrosio została modelką ? Moja sąsiadka ma lepsze ciało od niej

Gość gość
dziś Nie wiem dlaczego uważasz, że twoje kryteria kogoś obchodzą pasztecie :D Cały czas sie to sprawdza, najbardziej nieciekawi faceci maja największe wymagania.

Gość gość
fuj, na myśl o Gessler mam odruch wymiotny, i nie ważne czy miała 16 czy 30 lat, paszczur paszczurem pozostanie

Gość gość
Gessler ma 6 dych, to stara baba ludzie :D

Gość gość
gość dziś to nie są moje kryteria - tak działa świat. Czy Ci się to podoba czy nie:)

Gość gość
Ale o ludziach nie musisz mówić że masz na ich widok odruch wymiotny.. wiadomo jak z nią jest ,ale naucz się kultury i obycia człowieku.

Gość gość
Płeć męska nie zna kultury osobistej. Oni znaja tylko słowa"ruhać" "ale doopa" i podobne.

Gość gość
masz rację. Ciekawe, jakby się zachowali, jakby to oni Gessler przypominali (a może przypominają). To nie jest nikogo wina, że rodzi się taki, a nie inny, i takie komentowanie wyglądu kogoś twarzy jest nie na miejscu.

Gość gość
tak jest a najbardziej mnie rozśmiesza facet który wygląda jak maszkara i w dodatku się nie myje a oczekuje modelki

Gość gość
Zresztą ona jak na babkę w tym wieku i tak źle nie wygląda (bo chyba nie oczekujecie idioci, że 60 latki będą wyglądać jak 30 latki?? czasem mam wrażenie, że tego by najchętniej wymagali)

Gość gość
ale i taki facet co ocenia tylko z wygladu to moim zdaniem g...no sie nadaje, z pewnoscia nie szanuje kobiet, jet skrajnym egoista, nie ma uczuc, piekna 20-letnia modeleczke za 10 lat zostawi dla tej co ma dzis 8 lat, a ta nastepna jak bedzie miec 50 lat zostawi dla kolejnej dwudziestki.Taki traktuje kobiety przedmiotowo, zuzyc i wyrzucic

Gość gość
Gessler zawsze była brzydka, widać po rysach twarzy. Jeśli byłaby to normalna kobieta w starszym wieku to bym nie komentował. Ale skoro ona strasznie pcha się do telewizji to chce być osobą publiczną, a do tego dochodzi to prostackie i chamskie zachowanie, więc nie mam skrupułów powiedzieć co o niej myślę.