Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyui854321

Mój chłopak nie wie o co chodzi. Boję się mu powiedzieć

Polecane posty

Gość qwertyui854321

Mam 20 lat. Mialam partnera seksualnegoz którym to zrobiłam,chłopak prawie wcale nie zwracał uwagi. Tylko mnie przeleciał i wykorzystał. Stosune k bardzo bolał, krwi było duzo. Zostawił mnie tuż po. Mam obecnie wspaniałego chłopaka, mowilam mu o tym co przezyłam, jestesmy od roku razem a jeszcze tego nie robiliśmy. Bałam sie ,trauma z poprzedniego związku. Boję sie powiedziec facetowi obecnemu że boje sie z nim to zrobic drugi raz, bo tamten mnie skrzywdzil,boje sie ze bedzie tak samo bolało,boje sie ze ten też tak postapi, skrzywdzi, nie bedzie zwracał uwagi na mnie i o tak.... Rozawiałam ,przytuli mnie i powiedział ze nigdy by sobie nie wybaczyl i nigdy tak nie postapi. Kocham go , nie jest to pierwszy lepszy facet, znam go od 3 lat, jestesmy razem od roku ... chce to zrobic ,ale boje sie reakcji jego jak zareaguje na to co mu powiem ze moze mi tak samo zrobic. Co mam mu powiedziec i jak ?

Gość gość
proponuje wysrać sie na gebe nastepnemu jak dobrze to zniesie to smiało bierz sie za niego! chłop powinien być uległy i nie powinien kłapac gębą:classic_cool:

Gość gość
normalnie powiedz :)