Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pensja 2,5 tys w wieku 28 lat to żenada?

Polecane posty

Gość gość

Jak to oceniacie? Chodzi o mojego chłopaka, jest po studiach i zarabia tyle. Z jednej strony to mało - dobry adwokat zarabia tyle w godzine, ale z drugiej strony sama zarabiam mniej jako nauczycielka

Gość gość
Na jakim stanowisku tyle zarabia?

Gość gość
inzynier budowy

Żenadą jest zadawać tak głupie pytania osobie podobno wykształconej i podobno mającej wpływ na światopogląd bardzo młodych ludzi . Podobno bo jest jednak szansa że to tylko wygłup:O

Gość gość
brutto czy netto ?

Gość gość
żenada! i po chuj ci8 były te studia? ja jako węzlowy w betoniarni ma 4-5 tysiaków

Gość gość
Netto. A do pulchnego - nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi

Gość gość
To jest glupie pytanie!! Odpowiedzi sa adekwatne do twojego durnego pytania!!! Przeciez wiedze to nie jest Malo pieniedzy wiec Po Co zakladasz firmy i kretynski temat sie pytam? Jestes zenujaca

Są głupie pytania a już na pewno nie na miejscu , bo niektórym po prostu nie wypada ich zadawać . Pewne osoby ,choćby z racji zawodu nie powinny ich zadawać . Jednakże jeśli pedagog tego nie ogarnia , to pozostaje mi mieć tylko nadzieję , że kto inny będzie uczył moją wnuczkę .

Bardzo dużo ludzi w Polsce całe życie będzie tyle zarabiać albo i mniej ,a Ty o takie rzeczy pytasz. Twój chłopak będzie za kilka lat już na pewno więcej zarabiał skoro jest inżynierem na wszystko trzeba czasu musi zdobyć doświadczenie ale zawód raczej dobry dla faceta.

Gość gość
Stanowisko rzeczywiście ma odpowiedzialne chociaź zarobkie zaleźą od wielkości budowy osobiście myślałam źe budowlańcy po politechnice zarabiają więcej, w sumiej jest jeszcze młody z pownością w przyszłości zarabiać będzie więcej.

Gość gość
założyłam sobie , że jeżeli za 5 lat nie będzie zarabiał 10 tyś to się z nim rozstanę

Gość gość
Jak będzie zarabiał 10 tysięcy to sobie znajdzie lepszą

Gość gość
dobry adwokat zarabia tyle w godzine x hahaha chyba w amerykańskich filmach:) w polsce prawnicy to ledwo klasa średni, zarabiają dużo gorzej od np. informatyków

Gość gość
Zabij go ktos taki powinien sie wstydzic zyc na tym swiecie nie wspominajac juz o zyciu z taka ksiezniczka ... wydaje mi sie ze to prowo bo jesli nie to musisz byc wyjatkowo pusta w innym wypadku juz dawno znalazlabys sobie kogos kto zarabia wiecej po co masz sie meczyc z jakims debilem zarabiajacymgrosze

Gość gość
Tak a zalozylas to ze za 10 lat bedziesz juz za stara na lowazny zwiazek? Ewentualnie na doopczenie co weekend hehe

Gość gość
Nie. Zadna pensja nie jest zenada.