Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilitkaa

Czemu kleja sie do mnie same dupki

Polecane posty

Gość lilitkaa

witam zastanawiam sie czemu przyciagam samych palantow.. moi ex panowie to kobieciarze, pijacy, klamcy , oszusci , lenie itd... a nie gustuje w takich facetach... czy jest szansa ze poznam jakiegos, normalnego, wartosciowego faceta..

Gość lilitkaa
nikt sie nie wypowie ?

Czemu samych dupków bierzesz sobie za ex?

Gość lilitkaa
jak kochasz to ufasz i nie podejrzewasz ze druga polowa jest wobec ciebie nie w porzadku.. z czasem jednak wszystko wyjdzie na jaw... ja jestem wartosciowa dziewczyna i poczekam na tego jedynego :) mam nadzieje ze kiedys go spotkam

Gość gość
nie przyciągasz tylko wybierasz takich.... do mnie różni startowali , ale nie biorę co tam popadnie to i odpady się nie kwalifikowały

Gość gość
Skoro w takich nie gustujesz, to dlaczego są twoimi ex?

Gość lilitkaa
uwazam ze kazdy zasluguje na szanse..

Gość gość
nie kazdy jednak potrafi ta szanse wykorzystac

Gość gość
W większości przypadków można się poznać na danej osobie w ciągu kilku minut rozmowy, a już na pewno w ciągu kilku dni znajomości, nie trzeba się od razu z nimi wiązać ;)

Gość gość
uwazam ze kazdy zasluguje na szanse.. no to w czym problem, robisz za opiekę społeczną, która przygarnia tych , którym mądrzejsze nie dają szansy, charytatywnie dajesz im d.... , więc chyba powinnaś być zadowolona. Misja wykonana, misio nieudacznik dopieszczony

Gość gość
nie, nie masz szansy na poznanie normalnego. Nie z twoim małym rozumkiem

Gość lilitkaa
skoro facet mowi ze sie zmieni, ze nie bedzie popelnial tych samych bledow i zaczyna sie starac to nalezy mu szanse dac , tak uwazam ... ale jak widze ze jednak nic z tego nie bedzie to mowie mu papa

Gość gość
Matka Teresa od dawania d.... :)

Gość lilitkaa
hahahahahaha chyba mowisz o sobie gosciu hhahaha

Gość gość
moi ex panowie to kobieciarze, pijacy, klamcy , oszusci , lenie itd... a nie gustuje w takich x Jakbyś nie gustowała w takich to byś się z takimi nie zadawała. To jak żale że dziecko urodziło się czarne po dawaniu pipy murzynowi.

Gość lilitkaa
wiem na co i na kogo zasluguje... :D :D :) wiec sie za mnie nie wypowiadajcie hahaha :D

Napisałaś nam na kogo zasługujesz wymieniając "zalety" swoich ex. Dla lepszego nie ma miejsca w twoim życiu. Z drugiej strony... jaki normalny, wartościowy facet chciałby kobietę która nie ma nic pozytywnego do powiedzenia o swoich byłych?

Gość lilitkaa
kazdy ma wady i zalety nie ma czlowieka tylko dobrego czy tylko zlego ale jesli facet nie szanuje swojej kobiety , tylko mydli jej oczy , a robi swoje to jaki sens jest byc z takim ?? ja nie chce sobie zmarnowac zycia...

Gość lilitkaa
czyli nic hahha a wartosciowych dzis to nie wiem czy ze swieca znajdzie ahhaaha :)

odpowiedź jest bardzo prosta. Kiepskich facetów zawsze było o wiele więcej niż tych wartościowszych. Więc większe prawdopodobieństwo, że właśnie przez takich kobieta będzie nagabywana. Znasz to przysłowie " Tego kwiata jest pół świata a trzy czwarte c***a warte"? Sztuką jest pośród tego motłochu wybrać tego, który będzie najlepszy a jak jesteś w miarę ładna to sie trafi przyzwoity kiedyś.

Gość lilitkaa
dziekuje :) kolego wyzej...

Gość gość
Pewnie jesteś dużo starsza. Ja mam 18 lat:) nie pije nie pale nie ćpam:) jestem minimum przeciętny:) nie mam nikogo i nie miałem;( nikt mnie nie lubi;( samych fałszywych znam:( jestem uczciwy, wrzucam czasem do puszki na chorych, wchodze codziennie na pajacyka i nie popłaca mi to, ale sie nie zmienie:) czasem :) dziewczyny tak na mnie patrzą, że chętnie bym został oblizany, ale naluką zaoczną i mieszkaniem na wsi jestem uduszony i zdziczany, nie włączam kanałów z ładnymi dziewczynami tylko polityke gdzie są faceci głównie, no se apetytu nie robie