Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andypandy92

bbcs

Polecane posty

Gość Klucha Tłusta
Jak dla mnie to Twoja dziewczyna sama nie bardzo wie czego chce :/ Szukala pocieszenia w Tobie po rozstaniu z byłym- były się odezwał to postanowiła wrócić do niego- okazało się ,że z byłym nie jest tak cudownie jak się wydawało i tęskni za Tobą, ale co z tym zrobi to nie wiadomo- tak mi się wydaje. A na Twoim miejscu to upewnilabym się czy może jej przypadkiem znowu nie przejdzie miłość do Ciebie bo szkoda przede wszystkim Ciebie i Twoich uczuć

Gość gość
ja piernicze facet... ona się zachowuje dokłądnie tak jak moja była. Laska nękała mnie , wracała i odchodziła. Widzę żę takich lasek pełno, Uciekaj bo skończysz tak jak ja ze zjechaną psychą.

Gość gość
z resztą też zabawnie bo oan wróciła do byłego z którym była półtora roku wcześniej i tylko 3 miesiące, on ją zostawił bez słowa a ona przez ten cały czas myślała tylko o nim. Teraz mieszkają razem od dwóch tygodni bo chwiali się tym na necie, w sumie nawet nie wiem po co trzymam ją w znajomych ale bawi mnie codzienna aktualizacja jej durnego profilu i tych mądrości.

Gość Klucha Tłusta
Odpuść sobie ;)

Gość gość
poczytaj sobie produkty z uwodzenie org, np jak odzyskać byłą 2014

Gość gość
Dziękuje wszystkim za zainteresowanie tematem oraz odpowiedzi.Najtrudniej jest zapomnieć o kimś o ile wogóle to możliwe:(Ehhh

Gość gość
Prawda jest taka ,lepiej pukał od ciebie,i miał dluzszego.A jak raz ja zdradził to znowu to będzie robił.I dobrze jej tak.

Gość andypandy92
Zobaczymy...Jak narazie co on doda to Ona lajkuje na fb,Ona jeśli doda zdj to on zaraz jakiś komentarz typu:ślicznie skarbie:*"więc zobaczymy...

Gość bvb
Nie sra się do własnego dniazda.A ona tak zrobila.Dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki a ona tak zrobiła.Zobaczymy jak długo będzie,,szczęśliwa

Gość Heniuś
Dlaczego nie masz wyj****e na baby? Chcesz się licytować na hajs i zabiegaczogodziny z n-tą liczbą byłych plus jakiś m żigolaków, adoratorów, włazidupów z kwiatkiem w jednej ręce, wazeliną w drugiej a niewyszukanym pochlebstwem na równie niewyparzonym ryju? Przecież ona ma kilku takich jak wy - były pewnie na czworaka za nią łaził, więc uznała, że jest chwilowo lepszy. Gdy on się zbuntuje (bo będzie miał chwilowy przebłysk męskości) to ona znów spróbuje z tobą itp. itd. etc. I p*****l pejszbuka - lepiej rusz cztery litery na trening. Nigdy nie mam z kim ćwiczyć bo włazicie babom w d**y albo sracie w fotele oglądając telepierdy. Biegając za babami g****o osiągniesz.

Gość gość
Ten wyżej ma coś racji:)Pewnie za niedługo skoro tak robi doda z nim zdj ze świąt,albo ze spędzonego sylwestra razem a Ty się będziesz zadręczal nadal