Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklejam30

Samotne kobiety około 30

Polecane posty

Gość sklejam30

Samotne kobiety około 30, jak spedzacie czas wolny? Ostatnio trochę się pogubiłam i próbuję jakoś poukładać swój świat, będę wdzięczna za wszystkie podpowiedzi :) pozdrawiam

Gość gość A
To zależy jaki styl życia lubisz. Jeśli jesteś kobietą która lubi rozrywkowy styl życia. Czy kobieta domatorką?

Gość gość
ja jestem domatorką

Gość gość A
A w czym się pogubiłaś Autorko postu?? Jaki jest twój problem??

Gość sklejam30
Naturę mam przeciętną. Czasem domatorka, ale poszaleć też lubię. Mogę powiedzieć, że jestem też dość nieśmiała.

Gość gość
A facet może się wypowiedzieć? Załóż sobie stronę internetową lub bloga. Przy dużej ilości tekstów zaczyna się ****** można sobie dorobić trochę do pensji.

Gość gość A
Nieśmiałośc zazwyczaj oznacza że jesteś kobietą wartościową i wrażliwą. Czyli kobietą która potrzebuje dużo uczucia i ciepła. Jak mniemam chciała byś właśnie kogoś takiego poznac kogoś kto dał by ci to bezpieczeństwo i ciepło. A jednocześnie od czasu do czasu gdzieś zabrał i czymś miłym zaskoczył.

Gość gość 157
No cóż Autorko postu. Wydajesz się byc kobieta wrażliwą, która szuka zrozumienia i szacunku. Z jednej strony masz skłonności do zabawy. A z drugiej do domatorskiego stylu życia. Gdyby nie ta różnica wieku to z chęcią bym cię poznał bliżej. Chociaż możemy się zaprzyjaźnic. Co o tym myślisz??

Gość sklejam30
Dziękuję za miłe słowa i chęć poznania, ale ja potrzebuję realnych znajomości (oczywiście relacje z innymi ludźmi to nie jedyny sposób jaki przyjmuję na ułożenie świata i życia).

Gość sklejam30
Czy ktoś potrafi mi coś podpowiedzieć ?

Gość gość
czytam książki, przeglądam neta, uczę się języków, biegam

Gość sklejam30
up

Gość Hrabia Valcutascu
TLUMACZENIA okolo 30 : mam 35 lat pogubilam sie: moj facet zostawil mnie dla mlodszej potrzebuje podpowiedzi: kto mi teraz utrzyma tego bachora co zostal po tamtym zwiazku?

Gość gość
mnie wlascie ten wolny czas zabija. Kiedys lubilam uczyc sie jezykow obcych, czytac ksiazki, ale jak tyle lat czlowiek wszystko robi sam, to wszystko mu juz brzydnie. dla mnie weekendy to masakra, wolalabym pracowac.

Gość sklejam30
Nie mam 35 lat, a 28. Facet nie zostawił mnie dla młodszej. Nie mam dzieci, dbam o swoje finanse sama.

Gość gość
skad jestes?

Gość sklejam30
jestm z małej miejscowości w Dolnośląskim - Biały Kał

Gość gość
Najczęściej to pracuję - nawet w wolnym czasie, zawsze sobie znajdę coś do zrobienia do pracy :p A jak nie pracuję to śpię :D Albo idę na fitness/rolki/łyżwy/snowboard. Albo do kina. Albo na zakupy. Albo na koncert. Albo wsiadam w auto i jadę w góry - mam jakieś 150 km, więc na spontaniczny wypad akurat. Albo idę na ploty do koleżanki, spotykam się ze znajomymi - tych akurat mam sporo (może wynagradzają mi brak faceta). Czasami odwiedzam dzieciate koleżanki, ale to akurat najmniej lubię :p Bo mnie irytują te dzieciaki i mam ochotę je wychowywać, skoro rodzice tego nie potrafią zrobić :p Ale z kolei rodzice nie mogą tego znieść :D

Gość sklejam30
Nie jestem z Dolnośląskiego, pot powyżej to podszyw:)

Gość sklejam30
No właśnie 99% moich znajomych/koleżanek to kobiety dzieciate. Tematy które z nimi poruszam, które one chcą poruszać to tematy w których mam mało do powiedzenia albo to nie mój świat - nie mam dzieci.