Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Rozmowy z chłopakami

Polecane posty

Gość gość

Hej :3 Mam taki problem... nie umiem gadać z chłopakami. Nawet tymi, którzy mi się nie podobają. Denerwuję się. Nie mogę znaleźć tematu, przerażam ich swoim zachowaniem. :o Coś okropnego! Mam brata bliźniaka. Jak byłam małą dziewczynką, to zawsze spędzałam czas z moim bratem i jego kolegami! Było bardzo fajnie.. nie grałam w jakieś strzelanki, nie biłam się kijkami.. zawsze byłam TĄ DZIEWCZYNĄ w grupie, mnie przytulali, ja byłam ta ważna i wg.. Po prostu : nie byłam jak kolega w grupie kolegów tylko właśnie jak koleżanka w grupie kolegów. Był bardzo fajnie, byłam rozmowna i wesoła. (w przedszkolu gadałam oczywiście badziej z dziewczynkami a brat z chłopakami ale jak byli znajomi na wakacjach czy jakieś kuzynostwo.. dzieci znajomych rodziców... to właśnie byłam ja i np. 4 chłopaków). Tak do... 3 kl podstawówki.. Potem było trochę gorzej... tzn więcej gadałam z koleżankami , ale umiałam wciąż gadać z chłopakami! Zaczynały się w szkole takie... "flirty" i umiałam z nimi gadać a nie... A jak poszłam do gimnazjum.. dramat. Nie wiem czy to przez to, że chłopcy teraz nieśmiali a ja też zawsze byłam na początku trochę nieśmiała i potem się otwieram ale... może dzieczyny są zbyt pewne siebie, przez co ja na tej pewności tracę? Nie wiem... nie umiem z nimi gadać, boję się, denerwuję .. (dla sprostowania : tp nie jest tak, że ja nie chcę. Ja baaardzo chcę, ale nie umiem) . NP. Była jakaś impreza szkolna... byłam wtedy w 1kl a taki chłopak w 2. Podszedł do mnie i mojej kol, zaczął gadać z kol bo byłam zajęta i potem do mnei. Zaczęliśmy gadać - było leeeekko sztywno, ale naprawdę całkiem nieźle...- i tak gadamy, żartujemy i nagle on zbliżył się lekko i do ucha mi wyszeptał "A tak przy okazji, to wpadłaś mi w oko" i się słodko uśmiechnął. Nie potrafiłam.. nie mogłam niczego powiedzieć. Nawet wiedziałam co, ale nie mogłam... bałam się, że pomyśli, że jestem jakąs kretynką... na szczęście ta kol wróciła i coś do mnie powiedziałą i mogłam odejść. Potem nie gadaliśmy :/ Teraz, jestem w 2. Często widzę go z jakimiś dziewczynami, gdy tylko mnie zauważy to się na mnie patrzy i się na tych laskach nie skupia.. niby fajnie, ale ja nie potrafię nic powiedziec. W 1 kl mogłam chociaż normalnie gadać a teraz w ogóle nawet z tymi, którzy mnie nie kręcą.. tzn.. na początku roku gadałam z nimi normalnie a potem jakaś "przyjaciółka" mi powiedziała, że pewnie nigdy nie będę miała chłopaka, bo ja nie umiem z nimi gadać, że jestem nieśmała i niepewna siebie i wg... i od tamtej pory... jakoś wzięłam to jako prawdę i zaczęłam sb wmawiać, że to prawda i ... już w ogóle z nimi nie mogę gadać. Nie wie dlaczego.. zaczęłam sobie wmawiać że to prawda i stało się prawdą. :/ Ja tak mam.. pod koniec 1kl przyczytałam gdzieś o dziewczynie, która miała kilka cech podobnych do mnie , okazała się lesbijką i zaczęłam sb wmawiać że pewnie też jestem i potem nie migłam się od tych myśli uwolnić niszzyły mi humor i psychikę, szukałam dowodów na to, że jestem homo w swoim zacvhowaniu, dzieciństwie.. potrafiłam przeglądać album, zobaczyć zdj gdzie przytulam się cały czas do takiej kuzynki młodszej i mówić "o zobacz.. na pewno jesteś lesbą (do sobie) " ...prawie całe wakacje "zwalone" i wg... ale ... w końcu (po kilku miesiącach!!!) powiedziałam sobie : Agata... prziecież wiesz, że to nieprawda xd Lubisz chłopaków, zawsze chciałaś mieć męża i takie tam... dlaczego nagle miałoby być inaczej? bo jakaś laska też tak miała? pfhaha nie bądź śmieszna.. " i jakoś tak.... zgodizłam się z sobą. xd I zaczyna mi przechodzić więc... to jakaś choroba? xd Co robić z tymi chłopakami? xd Dla porównania : Adam zawsze był śmiały... on umie gadać wciąż i z kolegami i świetnie daje radę z koleżankami...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować