Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niepłodność

Polecane posty

Gość gość

Jakie są rzeczywiste szanse zajścia w ciąże przy pcos?Na prawdę takie małe?

Gość gość
pcos nie jest wyrokiem,jestem na to żywym dowodem, a jeżeli nie masz owulacji, to się ja stymuluje lekami

Gość gość
Teraz monitoruje cykl, tak lekarz zalecił i przed miesiączką idę na wizytę, wtedy pewnie dostane leki.Póki co w jednym jajniku dwa pęcherzyki około 11 mm a w drugim nic się nie dzieje, kilka drobnych.Wiem, że powinnam mieć dobre nastawienie bo dołowanie nic nie da, ale bardzo się boje

Gość gość
Przy pcos nie wszystkie cykle są bezowulacyjne. Dlatego warto jest sobie to wyznaczać. Mi pomógł mikroskop owulacyjny. Do tego stosowałam żel ułatwiający zapłodnienie - conceive plus

Gość gość
dokładnie, zresztą warto też współpracować z lekarzem w ramach jakiejś terapii leczenia niepłodności w Krakowie np jest www.gemini-med.pl - gdzie po długich, ale (w końcu!! ) udanych staraniach mojej siostry udało się jej zajść w ciążę, prowadzona była fakt pod specjalnym nadzorem, ale malutka ma już 2 lata i trzyma się świetnie :) dlatego nie warto traktowac tego jak wyroku przy obecnym postępie medycznym tylko poszukać pomocy