Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o ludziach, którzy mają jeden ręcznik do całego ciała

Polecane posty

:D rozpiertala mnie zawsze hejt na osoby w necie, które dbają o siebie:) człowieczku, tutaj nie ma żadnego wstydu. nikt CIę nie zna. nie wie, że robiłaś źle. nie ma sensu się bać i wyzywać. zmodyfikuj swoje zasady wycierania i już to nie jest nic ZŁEGO że wiem lepiej niż Ty. to jest dobre dla Ciebie, wyciągnij jakąś lekcję. jesteśmy w necie. nie ma co się unosić.

Gość gość
sroken uzywa recznika przez miesiac bo przeca pipe wyciera papierem :D:D hłe hłe higiena po ciulu

Gość gość
I po takiej mokrej doopie pewnie jej sie kawałki papieru później kulają. Jedyny słuszny i higieniczny sposób: papier :)

Gość gość
taka prawda, jak ktoś jest gruby i ma sporo fałdek, a gdzie niegdzie powietrze niedochodzi to i więcej o higienę musi dbać. żaden hejt, tylko prawda.

Gość CudownaKobieta30
gdy się myje wygląda to tak ręcznik do stóp rozłożny na podłodze a ręcznik do ciała wisi i czeka aż po niego sięgnę wychodząc z kąpieli, następnie wychodzę z wanny bądź spod prysznica (bo mam osobno) staje na ręcznik do stóp, sięgam po ręcznik do ciała wycieram najpierw włosy, głowę, następnie resztę a stopy ręcznikiem n aktóym stoję, żadna to filozofia,ale widzę,że trzeba wytłumaczyć niektórym- dodm,że wannę mam tylko dla siebie...zatem "obcego" naskórka w niej nie znajdę

Gość gość
broken - i znowu widać, że to ty jesteś jakaś zdziwaczała, jak widać - każdy normalny człowiek używa zwykłego ręcznika do wycierania miejsc intymnych, ale znowu wymyślasz jakieś głupoty, taaa będę wycierać szorstkim, tępym ręcznikiem papierowym albo chusteczką, która się siepie czy tam "linieje" w sensie zostawia takie małe rolujące się skrawki papieru na skórze, papier zresztą też

Gość gość
ja mam jeden ręcznik do całego ciała i jeszcze jeden do twarzy i włosów, czasem wycieram sobie twarz też papierowym ręcznikiem gdy mi zwykły nie zdąży wyschnąć, z tego względu że mam twarz skłonną do trądziku i gdy wytarłabym się mokrym to na drugi dzień wstałabym cała czerwona :o musze mieć zawsze świeży i suchy ręcznik żeby wycierać twarz, bo na ręcznikach zbierają sie bakterie

Gość gość
Nie wolno wycierać twarzy po pi.p.ce ii pupie i nie chodzi o brzydzenie się, tylko o bakterie kałowe. Możecie sobie tym zasyfić twarz, albo nawet się otruć jak niechcący z ust to się przeniesie dalej do układu pokarmowego. Już lepiej wytrzeć stopy i później twarz.

sroken uzywa recznika przez miesiac bo przeca pipe wyciera papierem smiech.gifsmiech.gif hłe hłe higiena po ciulu gość dziś I po takiej mokrej doopie pewnie jej sie kawałki papieru później kulają. Jedyny słuszny i higieniczny sposób: papier usmiech.gif gość dziś taka prawda, jak ktoś jest gruby i ma sporo fałdek, a gdzie niegdzie powietrze niedochodzi to i więcej o higienę musi dbać. żaden hejt, tylko prawda. x :D:D:D:D:D:D:D:D:D czy jesteś trollem, czy brudną sfrustrowaną szmatą, w obu tych przypadkach rozpiertalasz mnie tak samo:D

Gość gość
Jestes brudasem i sama to przyznalas, ze brudnym recznikiem nie wycierasz pipy zatem masz brudny recznik :o

Gość gość
Broken coś tam, a jak to jest jak Ci się później w rowie kulają takie kluski od chusteczki?? Wyciągasz je sobie? Czy ktoś Ci wyciąga?

Gość gość
idiotka broken bedzie teraz wyzywac od brudasek kazda ktora nie wyciera chusteczka miejsc intymnych czy 99% osob :D

Gość gość
ja napisałam tylko ten ostatni broken:) myslisz, że jedna osoba sie na tobie uwzięła, ale niestety, znajdzie sie sporo osób co cię zjedzie za ten papier. i mozesz sobie wyzywac, jak cie to pociesza:) sa tez małe ręczniczki, ktorymi mozesz wycierac fałdy i miejsca intymne, na prwade nie musisz sie włakować tym papierem

Gość gość
Broken wyciera pipke papierem toaletowym po kąpieli a pozniej ją dezynfekuje dezydorantem, higiena pełno gebo

Gość gość
no dokładnie, mi się czasem nawet zwykły papier toaletowy "kulkuje" w wiadomym miejscu, czego nie znoszę, więc naprawdę nie rozumiem jak można czymś papierowym się tam wycierać po myciu :O

Gość gość
pewnie ma smierdzace uplawy i recznika jej szkoda bo musialaby dac do prania

Gość gość
mi się czasem nawet zwykły papier toaletowy "kulkuje" w trakcie podcierania* miało być

nie ma to jak gadać z polaczkami:D "idiotko, nie jedz tych warzyw! kebaby są zdrowe! nie dziwacz, choruj razem z nami! mnie grzyba w c***e razem z nami, bo tak chce większość! głosuj na peło!":D twierdzisz, że ręcznik nie jest wilgotny po kontakcie z wodą i że nie ściera mikroskopijnej warstwy naskórka... aha:D

już tłumaczyłam. jesteśmy w necie i to, że ja mam rację, nie jest dla Ciebie dyshonorem. więc po chuj się kłócić?:D

Gość gość
Broken wypsikałam sobie już pochwe dezyorantem?

Gość gość
O patrzcie jã francuzeczka sie znalazla hahahah

Gość gość
broken rozumiem że jakbyś miała faceta (choć i tak nie będziesz miała, bo żaden cię nie chce) no ale hipotetycznie załóżmy że jakbyś miała to tez byś kazała mu wycierać kootasa chusteczkami bo inaczej by cię obrzydzał ? :D :D

Gość gość
Jak może być mokry ręcznik, po który dopiero sięgasz i raz przecierasz miejsce strategiczne, wg przykazań lekarskich, od p.i.pki do o***tu i koniec. Jak się brzydzisz możesz od razu wrzucic do pralki. Ale migasz się od odp. Jak to jest z tymi kluchami papierowymi w odbycie?

Gość gość
A papier czy chusteczka pozostawia wlokna ktore masz w cipsku :o nie wiem czy jest sie czym chwalic

Gość gość
pewnie tak, pózniej kawałki papieru kulałyby mu się po mosznie

Gość gość
No właśnie, to żaden dyshonor nie mieć racji, broken coś tam. Jak lubisz pypcie w cipce, looz. Ja nie lubię, inni jak czytasz, też nie. I wycieramy się ręcznikami, jak normalni ludzie :)

jakie kluchy - to jest już wyższy poziom trolowania, nie ogarniam. wydawaj kasę na pranie ręczników dopochwowych! roluj naskórek! idź do gina co chwila! nie ogarniam:D

Gość gość
nie znam żadnej osoby która zamiast ręcznikiem podcierałaby się papierem po umyciu:D najlepiej cała wycieraj sie papierem żeby było higienicznie