Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać faceta???

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam 22 lata i nie byłam jeszcze nigdy w poważnym związku. Ostatnio na imprezie u koleżanki poznałam super faceta. Dosiadł się do mnie, rozmawialiśmy ale krótko. Później ktoś jeszcze się do nas dosiadł, ja zaczęłam rozmawiać z tą drugą osobą i go olałam... Nawet nie zauważyłam kiedy wyszedł. Żałowałam tego strasznie. Następnego dnia przez wspólnych znajomych, znalazłam go na facebooku. Przyjął zaproszenie ale nic nie napisał i podejrzewam, że już nie napisze. Bardzo chcę się do niego odezwać pierwsza ale mam wątpliwości. Nie mogę być przecież na 100 procent pewna, że ja mu się spodobałam, może ma dziewczynę, tego też nie wiem. Jak to zrobić, żeby nie wyszło, że się narzucam? Co mu napisać? Dodam, że od jakiegoś czasu mieszkam i studiuję we Francji, a ten chłopak to Francuz, którego matka jest Polką, więc jakby nie było coś wspólnego mamy ze sobą :)

Gość gość
faceta się nie podrywa, on ma to zrobić

Gość gość
Jak będę czekać, aż mnie poderwie ten właściwy to niestety do końca życia zostanę singielką...

Gość gość
Takie mewki jak ty w pubach zachowując sie podobnie nie znajdują uznania w oczach wartosciowego faceta.Wielokrotnie widuje takie sytuacje ze wciaz sie szuka kogos ciekawszego i ten facet mial prawo stracic tobą zainteresowanie bezpowrotnie.