Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona23ona23

Mój chłopak ma pretensje, bo nie mam orgazmu

Polecane posty

Gość ona23ona23

Tak jak w temacie. Ma jakiś żal do mnie ze nawet nie potrafię dochodzic.... zawsze wydawało mi się że to facet powinien pomóc kobiecie osiągnąc rozkosz. Czy wasi faceci tak do was mówią? ;/

Gość gość
Ja mialem 8 kobiet, z tego tylko jedna miala w czasie stosunku i nauczyla sie go miec dopiero po 30 stce. To nie jest ani jego wina ani twoja, jak bedzie mial jakies pretensje to mu podziekuj bo w takiej presji nigdy nie osiagniesz orgazmu.

Gość gość
widocznie nie kręci Cię on nadto :O

Gość gość
dla świętego spokoju zacznij udawać

Gość gość
Ja mialem 8 kobiet, z tego tylko jedna miala w czasie stosunku i nauczyla sie go miec dopiero po 30 stce. To nie jest ani jego wina ani twoja, jak bedzie mial jakies pretensje to mu podziekuj bo w takiej presji nigdy nie osiagniesz orgazmu. X serio?to co te kobiety wiedziały o sobie,o swoim ciele ?chyba nic jak czytam takie wpisy,to zaczynam czuć się wyjątkowo

Gość ona23ona23
on uwaza ze to moja wina, ze powinnam sie tego nauczyc, ze to nie zalezy od niego. Dodam ze gdy sama sie pieszcze to mam orgazm, tylko podczas stosunku znim nie osiagam go, bo po prostu z takim podejsciem to opada wszystko......... a chcialabym mieć jego wsparcie, bo tak boję się po prostu że znó będzie miał jakiś żal i zostanę wyśmiana

Gość ona23ona23
Nie kochaliśmy się od 4 tygodni

Gość gość
lepiej go kopnij w d**e

Gość gość
gosc 22.08. jesli ty masz orgazm w czasie stosunku to faktycznie masz powód czuc sie wyjątkową :)