Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miss Polski 2014 jest brzydka, zawsze wybierają pasztety mimo że są ładniejsze

Polecane posty

Gość gość

Właśnie wybrali jakiegoś paszteta mimo, że na scenie były przepiękne dziewczyny (i robiły za tło). Od razu widać, że te wybory są ustawione.

Gość gość
jak cie rajcuja takie wybory to idz na jurora

Gość gość
nie piertol bo wygrala najladniejsza :) piekna kobieta a nie jakies blond trzesace sie jak choragiewka

Gość gość
te najpiękniejsze chodza po ulicach ,a tych w mediach wybierają chorzy tatusiowie mój tata ,zawsze mówił,że kazda kobieta jest piękna ,ale jego córka -ja najpiękniejsza i najzgrabniejsza

Gość gość
gość 23.03 - właśnie blondynki były super! a nie jakieś szare myszki z kokiem i szpakowatym nosem :O

Gość gość
świnskie blondynki ,pusci lubią blondy :D fanatyk blondi dzikich orgii:D nie wygladała na przebojową taką która szybko bys wybzykał

Gość gość
ty wyżej od kiedy z kokiem to szare myszki ?D:Dhaha pierwszy raz czytam takie bzdurny bełkot haa ,ty nadajesz sie do lasu :D do ******** :D

Gość gość
24 ? masz ty guście niudaczniku :D wszyscy mamy nieco lepszy gust

Gość gość
Kto wygrał ? Imie i nazwisko please.

Gość gość
NR 24 super laska ale tu siedzą zazdrośnice i pasztety prosto z Indykpola hahahaha :D 🖐️

Gość gość
DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweMiss Polski 2014 jest brzydka, zawsze wybierają pasztety mimo że są ładniejsze Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Miss Polski 2014 jest brzydka, zawsze wybierają pasztety mimo że są ładniejsze gość dziś Właśnie wybrali jakiegoś paszteta mimo, że na scenie były przepiękne dziewczyny (i robiły za tło). Od razu widać, że te wybory są ustawione. gość dziś jak cie rajcuja takie wybory to idz na jurora gość dziś nie piertol bo wygrala najladniejsza usmiech.gif piekna kobieta a nie jakies blond trzesace sie jak choragiewka gość dziś te najpiękniejsze chodza po ulicach ,a tych w mediach wybierają chorzy tatusiowie lapka.gif mój tata ,zawsze mówił,że kazda kobieta jest piękna ,ale jego córka -ja najpiękniejsza i najzgrabniejsza gość dziś gość 23.03 - właśnie blondynki były super! a nie jakieś szare myszki z kokiem i szpakowatym nosem pechowiec.gif gość dziś świnskie blondynki ,pusci lubią blondy smiech.gif fanatyk blondi dzikich orgiismiech.gif nie wygladała na przebojową taką która szybko bys wybzykał gość dziś Moją faworytką była blondynka z numerem 24, a wygrał bazyl numer 16 http://misspolski.net/galeria-2/galeria/ gość dziś ty wyżej od kiedy z kokiem to szare myszki ?Dsmiech.gif haha pierwszy raz czytam takie bzdurny bełkot haa ,ty nadajesz sie do lasu smiech.gif do ******** smiech.gif gość dziś 24 ? masz ty guście niudaczniku smiech.gif wszyscy mamy nieco lepszy gust Inne tematy z tej kategorii CO MAM ZROBIĆ!!!jeśli wybiorę miłość możemy stracić przyjaźń Dlaczego nie jestem w związku ??? gość dziś Kto wygrał ? Imie i nazwisko please.

Gość gość
DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweMiss Polski 2014 jest brzydka, zawsze wybierają pasztety mimo że są ładniejsze Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Miss Polski 2014 jest brzydka, zawsze wybierają pasztety mimo że są ładniejsze gość dziś Właśnie wybrali jakiegoś paszteta mimo, że na scenie były przepiękne dziewczyny (i robiły za tło). Od razu widać, że te wybory są ustawione. gość dziś jak cie rajcuja takie wybory to idz na jurora gość dziś nie piertol bo wygrala najladniejsza usmiech.gif piekna kobieta a nie jakies blond trzesace sie jak choragiewka gość dziś te najpiękniejsze chodza po ulicach ,a tych w mediach wybierają chorzy tatusiowie lapka.gif mój tata ,zawsze mówił,że kazda kobieta jest piękna ,ale jego córka -ja najpiękniejsza i najzgrabniejsza gość dziś gość 23.03 - właśnie blondynki były super! a nie jakieś szare myszki z kokiem i szpakowatym nosem pechowiec.gif gość dziś świnskie blondynki ,pusci lubią blondy smiech.gif fanatyk blondi dzikich orgiismiech.gif nie wygladała na przebojową taką która szybko bys wybzykał gość dziś Moją faworytką była blondynka z numerem 24, a wygrał bazyl numer 16 http://misspolski.net/galeria-2/galeria/ gość dziś ty wyżej od kiedy z kokiem to szare myszki ?Dsmiech.gif haha pierwszy raz czytam takie bzdurny bełkot haa ,ty nadajesz sie do lasu smiech.gif do ******** smiech.gif gość dziś 24 ? masz ty guście niudaczniku smiech.gif wszyscy mamy nieco lepszy gust Inne tematy z tej kategorii CO MAM ZROBIĆ!!!jeśli wybiorę miłość możemy stracić przyjaźń Dlaczego nie jestem w związku ??? gość dziś Kto wygrał ? Imie i nazwisko please.

Gość gość
wygrała Ewa Mielnicka z ostrołęki

Gość gość
o kogo zazdrosne ?:))o ciebie mama zbyć zazdrosna ?czy o co chodzi :D ja i tak jestem piękniejsza od nich :D a gdybym przeszła taki makeup to byłabym 1 ,także spoko , to dziewczynki ,ale tu pedofilstwo sie nakręca :D

Gość gość
ale brzydka